Home

Dol op geestenjagen? Deze apps heb je onmiddellijk nodig!

geesten

bron: unsplash

Fans van de televisieserie Supernatural weten dat een EMF meter onmisbaar is wanneer je op spokenjacht bent. Een spook of geest zou namelijk bepaalde elektromagnetische velden afgeven, die zo’n meter kan opvangen. Ook het plotseling dalen van de temperatuur – of voorwerpen die uit zichzelf lijken te bewegen – zijn tekenen dat er iets rondspookt in je directe omgeving. Supernatural is een fictieve show, maar er zijn tal van “reality” programma’s met geestenjagers.

Een greep van shows uit de laatste jaren:

  • Ghost Adventures
  • Ghost Hunters
  • Paranormal Lockdown
  • Paranormal Challenge

 

artikel gaat hieronder verder

En dan heb ik het nog niet eens over de talloze YouTube kanalen van mensen die proberen geestverschijningen vast te leggen op camerabeelden. Er is maar één logische conclusie: spoken jagen is blijkbaar big business! Een standaarduitrusting van een geestenjager bevat al snel een EMF meter, thermometer, voice box (waarmee geluiden en stemmen kunnen worden vastgelegd), zaklantaarn, camera… Een flinke lading elektronisch spul dus. Gelukkig is er tegenwoordig voor vrijwel alles ook een app. Een zaklamp en camera heb je er natuurlijk al in zitten, maar met deze drie apps kan je carrière als spokenjager pas echt beginnen.

iEMF+

Zoals gezegd: onmisbaar bij het spokenspeuren. Met deze app heb je geen dure EMF meter meer nodig. Je telefoon vervult die functie.

Ghost Hunting Tools

Ook deze app heeft een EMF meter, maar daarnaast zit er ook een functie op die claimt paranormale geluiden uit je omgeving op te vangen en om te zetten in geschreven woorden. Daarmee vervult hij de functie van de voice box, waar ik het hierboven over had. Als een spook tegen je praat, weet je nu tenminste wat hij zegt!

Ghost Detector Camera

Deze app maakt gebruik van de camera van je telefoon om paranormale aanwezigheid in je omgeving niet alleen te meten, maar ook zichtbaar te maken met real time animaties.

2 Comments

Leave a Reply