AMSTERDAM Do Slider

Door deze line-up wil jij Valhalla Festival niet missen

Valhalla Festival

Foto’s: Niels de Vries

Het is weer zo ver. Een van de leukste feestjes van de winter staat alweer bijna voor je klaar (want voor je het weet is het alweer december). Valhalla Festival staat op 22 december voor de zevende keer klaar voor jou in de RAI. En voor zo een zevende editie moet er ook een knaller van een line-up zijn. Daarom heeft de organisatie een kleine verandering gebracht in de line-up. Anders dan voorgaande edities programmeert de organisatie niet alleen muziekstijlen als house-, techno- en bigroom maar hier is nu ook hip-hop/urban aan toegevoegd. Zo staan grootheden als Oliver Heldens en Colin Benders nu naast onder anderen Lil’ Kleine en Broederliefde.

Valhalla Festival

Voor de organisatie is dit een logische stap. “De urban/hiphop stijlen zijn niet weg te denken in het muzieklandschap en die Nederlandse acts breken record na record in luistercijfers. Valhalla Festival is veelomvattend en tevens één van de grootste indoor festivals in Nederland. Vandaar dat we graag het publiek ook met de juiste sound willen bedienen en hip-hop en urban een grotere rol geven de komende editie. Belangrijk: house en techno blijven alsnog de boventoon voeren in onze programmering, aangezien Valhalla Festival hierom bekend staat en deze muziekliefhebbers belangrijk voor ons zijn.”

Valhalla Festival

Op 22 december verrijzen 4 stages in de Rai Amsterdam met verschillende artiesten en live-acts van absolute wereldtop. Oliver Heldens, Colin Benders, De Sluwe Vos & Sandrien, Benny Rodriques & Wouter S en Kris Kross Amsterdam. Zie hier de volledige line-up en koop meteen je tickets!

Valhalla Festival staat bekend om zijn kleurrijke en overweldigende decors waar de bezoekers ondergedompeld worden in de welbekende Valhalla circusacts en randprogrammering, verdeeld over meerdere grote zalen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram