Virals

Doutzen en haar niet zo slimme uitspraak over corona

Nederlands topmodel Doutzen Kroes heeft afgelopen weekend bakken met kritiek te verduren gekregen. Op haar Instagram had ze namelijk een video geüpload met als titel ‘Thank you coronavirus’ en dit schoot geheel begrijpelijk in het verkeerde keelgat bij velen.

In het filmpje wordt gezegd dat we vooral dankbaar moeten zijn. Dankbaar voor het feit dat vanwege het coronavirus de vervuiling van de aarde wordt tegengegaan, dankbaar voor het feit dat we met onze geliefden opgesloten zitten en dus lekker samen kunnen dansen en lachen. Doutzen was hierbij éven vergeten dat er gigantisch veel mensen in ziekenhuizen liggen en dat bijvoorbeeld Italië alle overledenen niet meer aankan in crematoria en mensen in hun eentje sterven omdat familie niet bij hen mag zijn door de enorme besmettelijkheid van het virus. Niet echt iets om dankbaar voor te zijn lijkt ons..

Het filmpje viel niet helemaal lekker en Doutzen verwijderde ‘m weer na twee uurtjes. Helaas voor Doutzen was het kwaad natuurlijk al geschied. Ze kreeg duizenden haatreacties op haar video. Italiaanse celebrity Chiara Ferragni die zich volop inzet tegen het coronavirus in Italië en die al miljoenen euro’s heeft gedoneerd aan ziekenhuizen was ook not amused en liet dat merken via haar Instagram Stories. Ook Tim Hofman uitte zijn verontwaardiging op zijn account. Doutzen kwam gisteren met een excuus in haar eigen Stories en verklaarde dat ze in deze negatieve tijden graag hoopvol wil zijn. Kijk, dat snappen we nog wel, maar om het te uiten met zo’n filmpje gaat misschien een beetje te ver.. Het filmpje kun je hieronder bekijken.

Bron: Amayzine

No Comments

    Leave a Reply