Entertainment Films Slider

Een avondje op de bank met deze Netflix romcoms

A Christmas Prince

Foto: Netflix

We hebben afgelopen weekend nog even mogen genieten van de zomer. Al zitten we (helaas) al een tijdje niet meer in dit seizoen. Ook vandaag genieten we nog van een mooie 24 graden, maar daarna moeten we weer gaan geloven aan de regendruppeltjes die te zien zijn op onze weerapps. Sad. Nu zitten er toch een paar voordelen aan deze regenachtige dagen. Je bent niet verplicht om in regenjas wind en weer te doorstaan op je stalen ros, maar thuisblijven is nu een legit excuus. Maar een beetje zielig thuis zitten is ook niet helemaal de bedoeling. Dus zet je Netflix maar weer aan, want het is tijd voor een paar heerlijke romcoms. Cause you never have enough.

Deze al gezien? We hebben nog een aantal andere lijstjes hier te vinden.

SPF-18

Een lekkere ‘wegkijkfilm’ en om het nog extra lekker te maken speelt Noah Centineo in deze film. In SPF-18 heeft de achttienjarige Penny Cooper al jarenlang een oogje op Johnny Sanders Jr., maar als er dan een mysterieuze muzikant op het strand verschijnt, verandert haar leven compleet. Voor wie zal ze kiezen?

Artikel gaat hieronder verder

The Kissing Booth

Op je zestiende nog nooit gezoend? Geen ramp natuurlijk, maar op die leeftijd is dat hoogstwaarschijnlijk de enige en direct ook grootste zorg aan je kop. Zo ook bij Elle. En dan ineens staat ze daar met de broer van haar allerbeste vriend. Een echte no-go zone. Maar wat doe je als je wordt meegesleept in een romance met de coolste jongen op school?

 

Nappily Ever After

Een perfect leven is waar velen van dromen. De perfecte baan, de perfecte relatie en last but certainly not least: perfect haar. Maar wat gebeurt er als het je niet lukt om perfect te zijn? Violet begint zich af te vragen of ze wel het leven leidt dat zij daadwerkelijk wil leiden.

 

Set It Up

Harper en Charlie zijn beide assistenten van werkverslaafde bazen. Op z’n zachts gezegd: niet zulke leuke mensen. Dus hoe maak je zulke mensen gelukkig? Door ze aan elkaar te koppelen natuurlijk. En terwijl zij dat doen, hangt er ook wat romantiek in de lucht bij henzelf.

 

A Christmas Prince

Kerst kan nooit te vroeg beginnen, dus laat die films maar komen. Zo begint voor de ambitieuze journaliste de kerst ook erg vroeg als ze naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Maar blijft het ook bij het vastleggen van dit evenement als zij de prins beter leert kennen?

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram