Do Home What to do Nederland

Een bezoekje brengen aan de Efteling? Zo ziet dat er nu uit.

Foto: De Efteling

De Efteling was een tijdje gesloten, maar heeft onlangs de poorten weer geopend voor bezoekers. Dit natuurlijk wel met de nodige maatregelen waardoor een dagje Efteling er flink anders uit is komen te zien dan normaal. Benieuwd hoe een dagje Efteling er in ‘het nieuwe normaal’ uit ziet? Lees dan zeker even verder.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan in het attractiepark zijn er verschillende maatregelen genomen. Zo is er in het Sprookjesbos tegenwoordig sprake van eenrichtingsverkeer, worden er in de achtbanen om en om rijen leeg gelaten en worden de karretjes natuurlijk extra vaak schoongemaakt. Ook is de horeca in het park aangepast, zo zijn er speciale ‘glijbanen’ om contactloos eten naar de bezoekers te brengen.

Heb je nu ook zin gekregen om een dagje naar de Efteling te gaan? Dan zal je nog even geduld moeten hebben, het park is tot Pinksteren al helemaal volgeboekt. Ook hebben veel mensen moeite met het bemachtigen van een kaartje, zo waren er van de week maar liefst 24.000 mensen die tegelijkertijd in de virtuele wachtrij stonden.

Bron: Linda

No Comments

    Leave a Reply