AMSTERDAM Do Slider

Een gigantisch winterparadijs keert terug naar Amsterdam

Het Amsterdamse Winterparadijs

Foto: Het Amsterdamse Winterparadijs

Waar je ons voor wakker kunt maken? Kerst. Of eigenlijk meer de cadeautjes die onder de kerstboom liggen op dat moment. En Amsterdam geeft ons in december weer een groot wintercadeautje: Het Amsterdamse Winterparadijs.

Het Winterparadijs kennen we al van vorig jaar, toen het nog de Winterparade heette. En van 21 tot en met 30 december keren zij terug naar de RAI Amsterdam. Dat belooft een groot feest te worden! En dit jaar pakken ze nog beter uit dan vorig jaar. Zo kunnen wij op de grootste schaatsbaan van heel Nederland onze warme chocomelk calorieën verbranden.

Kerstmarkt

Foto: Shutterstock

En de klapper op de vuurpijl is het Sneeuwparadijs dat zij dit jaar introduceren. Hier kunnen wij gaan langlaufen, sneeuwballen gooien, sleeën en sneeuwpoppen maken. Het kind komt weer even in ons naar boven! Naast dit Sneeuwparadijs heb je ook nog optredens van Xander de Buisonjé en onze grote vriend Lil Kleine.

Een kaartje kost dit jaar €17,50 en geeft je toegang tot alle activiteiten. Ook is het mogelijk om alleen een entree ticket te kopen voor €5 waarmee je alleen toegang hebt tot het muziekprogramma. En als je zin hebt om alle dagen te gaan, dan haal je toch lekker een passe partout voor €29,50. Dat laatste is sowieso onze keuze!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram