AMSTERDAM Do

Een nachtje kamperen op een dakterras in Zuid-Oost

Kamperen

Foto: Shutterstock

Wanneer wij voor het laatst hebben gekampeerd? Een aantal jaar geleden, als gezellig teamuitje. In zo een gigantische legertent, waar we met z’n twintigen in lagen. Verder? Eigenlijk nooit. Toen wij jong waren bevonden wij ons wel bij ons beste vriendinnetje op Camping Bakkum in de zomer, maar ook zo een caravan vonden we maar niks. Misschien is het de natuur die ons dan toch niet helemaal aanspreekt. Als het gaat om er slapen dan.

Artikel gaat hieronder verder

Maar je hoeft niet altijd in de natuur te liggen als je een tentje wil opzetten. Zo hebben wij toen we echt jong waren wel eens met onze vriendinnen een tentje in de woonkamer opgezet. Je weet wel, rebels niet in je eigen bed willen slapen. Maar eind januari is er eindelijk weer een moment waarvan wij denken: nou, dit lijkt ons nog best wel leuk! Op het dak van nachtclub Jack in Zuidoost zit sinds afgelopen zomer dakterrasbar Jackie en daar kun je op 25 januari lekker een avondje kamperen. Klinkt best wel vet toch? En je hoeft dit keer niet eens met die stomme tent te vechten, want één van de acht opgezette tentjes is voor jou!

Voor €75 heb jij een heerlijk tentje en kun je die avond lekker potjes gaan curlen, om je natuurlijk een beetje warm te houden, maar ook zit er een maaltijd bij en staat de glühwein voor je klaar.

Jackie Amsterdam
Hogehilweg 20 | website

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram