Do

Een opgeruimd leven met The Wardrobe Organizer

Foto: chuttersnap via Unsplash

Een stylish ingericht en op kleur gesorteerde kledingkast, een keuken waarin alles netjes georganiseerd is in handige opbergboxen en een perfect ingedeelde garage. Iedereen droomt er van… en het is ook voor iedereen mogelijk! The Wardrobe Organizer organiseert letterlijk alles en helpt bij het vinden van de rust in huis. Van kledingkasten, tot bijkeukens en van badkamers tot kinderkamers. Het traditionele organiseren van spullen wordt gecombineerd met het visueel transformeren van de ruimte door, indien gewenst, ook materiaal en maatwerk kasten aan te bieden. Op de webshop van TWO vind je ook alle materialen om zelf thuis aan de slag te gaan met de tips & tricks die je op de website & socials kunt vinden.

The Wardrobe Organizer is opgericht door Valina Brizzi: “Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, dat is al mijn hele leven mijn motto. Ik heb echt een liefde voor opruimen en ben vanuit daar professional organizer geworden. Ik heb het tot mijn missie gemaakt om kasten en andere opslagruimtes te creëren die zowel functioneel als esthetisch in balans zijn.”.

The Wardrobe Organizer helpt bij het terugvinden van de rust in huis. Naast het maken van belangrijke keuzes, waarbij gekeken wordt naar de te organiseren ruimtes wordt er ook gekeken naar stijl, smaak en lifestyle. Per ruimte wordt samen bepaald welke spullen mogen blijven en welke er verkocht, gedoneerd of weggegooid kunnen worden. Vervolgens worden de spullen die mogen blijven gesorteerd op categorie en kleur en kijken ze indien wenselijk welk materiaal er nodig is om alle items mooi op te kunnen bergen. Elk project is aangepast aan de individuele wensen van de cliënten die besproken worden tijdens een eerste consult. TWO kan helpen met het organiseren van je spullen maar biedt ook extra styling services aan.

Nieuw is de webshop op www.thewardrobeorganizer.com waar alle handige opbergboxen gemakkelijk besteld kunnen worden. In combinatie met de tips die je op Instagram en de website kan vinden en een online sessie via zoom kun je zo snel zelf aan de slag.

Over The Wardrobe Organizer

The Wardrobe Organizer is in 2019 opgericht door gerenommeerd professional organizar Valina Brizzi. Zij heeft het tot haar missie gemaakt om kasten en andere opslagruimtes te creëren die zowel functioneel als esthetisch in balans zijn. The Wardrobe Organizer is gevestigd in Amsterdam, maar is beschikbaar voor projecten in heel Nederland. The Wardrobe Organizer is ontstaan vanuit de passie van Valina om chaotische ruimtes om te toveren tot oases van rust. The Wardrobe Organizer gelooft er in dat als alles een vaste plek heeft er rust gecreërd word in huis. Naast de all-in service, ook voor bijvoorbeeld verhuizingen, zijn via de webshop ook gemakkelijk alle attributen te bestellen die nodig zijn om zelf je huis te organizen. Ik zeg waar wacht je nog op?!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

No Comments

    Leave a Reply