AMSterdam AMSTERDAM Do Sleep Slider

Een staycation tijdens de Amsterdamse Hotelnacht

Pestana Amsterdam

Foto: Hotelnacht

Oh, Amsterdam. Wat ben je toch prachtig. Wij mogen de vetste dingen meemaken in deze geweldige hoofdstad. Zo staat oktober in het thema van Amsterdam Dance Event, maar draait het in april om Koningsdag. Augustus zijn wij allemaal één en geniet iedereen van de Gay Parade. In november hebben we de bekende Museumnacht. En zo kunnen wij het lijstje nog wel doorschrijven.

Artikel gaat hieronder verder

En op 12 en 13 januari is er de Amsterdamse Hotelnacht. In onze hoofdstad staan aardig wat hotels (dat moet ook wel met het toerisme wat zich steeds verder uitbreidt in Nederland). En wat is er lekkerder dan een heerlijke staycation. Wij genieten hier al vol van tijdens onze Grote Amsterdamse Hotel Tour. Want er is niks lekkerders dan in een kingsize bed te ploffen en deze de volgende dag zelf niet op te hoeven maken.

Amsterdamse Hotelnacht

Screenshot: Hotelnacht

En om zo een staycation extra leuk te maken, hebben de hotels hun prijzen verlaagd. Daar moet je uiteraard gebruik van maken. En als je dacht dat dat het was, hebben ze deze nacht nog leuker gemaakt. Alsof er nog niet genoeg feestjes in Amsterdam zijn, zijn er nog een paar aan toegevoegd! Rondom de hotelovernachtingen kan jij de leukste feestjes meepakken (ook als je niet in een hotel overnacht). Alleen houden zij ons nog even in spanning en wordt dat programma pas rond december bekend gemaakt.

Vanaf zondag 30 september om 12 uur is het mogelijk om je favoriete plekje te boeken op de Hotelnacht website. Wees vooral snel, want dit is ook weer zo een feestje dat je niet wil missen. Happy staycation!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram