Do Eat

Een taart bakken dit weekend? Dit zijn de lekkerste recepten

Nu we toch alle tijd van de wereld hebben in quarantaine en dit weekend helemaal niks gepland hebben staan is jezelf uitsloven in de keuken meer dan een goed idee. Ten eerste is het fantastisch tijdverdrijf (denk aan: recept uitzoeken, boodschappen doen, taart bereiden, in de oven of koelkast zetten, wachten totdat ‘ie klaar is én natuurlijk wat ervan eten) en ten tweede kan je er nog een tijdje van blijven genieten, wat dacht je van taart als ontbijt op de zondagochtend? Een leuk en lekker recept uitzoeken wat ook nog een beetje uitvoerbaar is kan nog wel eens een uitdaging zijn. Wij hebben alvast het voorwerk gedaan en wat recepten voor je op rij gezet. Nu nog even kiezen en bakken maar!

Carrot cake

Carrot Cake

De worteltjestaart: you either love it or hate it. Voor alle lovers van deze kruidige en luchtige taart met frisse roomkaas dressing, je kunt hier het recept vinden die je stap voor stap mét foto’s uitlegt hoe jij de ultieme worteltaart maakt.

Kitkat cheesecake

KitKat Cheesecake

De ultieme guilty pleasure voor degene die wel houden van een KitKat reep op z’n tijd: deze cheesecake met KitKat erop en erin verwerkt moet je een keer proberen. Je vind het recept hier.

Klassieke appeltaart

Appeltaart

Hét recept voor een klassieke appeltaart met krokante korst en zoete vulling van appel en kaneel inclusief stap voor stap foto’s, uitleg en tips vind je hier. Dit recept komt met een extra voordeel: je huis ruikt meteen zalig de rest van de dag naar versgebakken appeltaart. Win-Win!

Salted caramel cheesecake met Toblerone

Salted Caramel Cheesecake met Toblerone

Nog zo’n enorme guilty pleasure taart. Het stap voor stap recept met foto’s en uitleg vind je hier.

Citroen kwarktaart

Citroen kwarktaart

Perfect voor de lentedagen dit weekend. Deze kwarktaart is lekker fris en licht én hij hoeft niet in de oven. Je kunt het recept met wederom stap voor stap foto’s en instructies hier vinden.

Twix taart

Twix taart

Deze is voor alle chocolate lovers onder ons. Combineer een shortbread bodem met een laag karamel en chocolade en je hebt een fantastisch lekkere Twix taart. Je vind het recept hier.

Oreo mini cheesecake

Mini Oreo Cheesecakes

Twee heerlijke dingen samen gecombineerd in een muffinvorm: cheesecake en oreo. What’s not to love? Je vind het recept hier.

Bron: Leukerecepten.nl

 

No Comments

    Leave a Reply