Sleep Slider WEReld

Een top-5 van hotels met adembenemend uitzicht

(Foto via Shutterstock)

De lente gebruiken wij grotendeels om te dagdromen over mooie tripjes naar het buitenland in de zomer. Of nog beter: vakanties naar plekken waar het vrijwel altijd lekker weer is. Zo kun je in Kaapstad nu heerlijk in je korte broek rondlopen, terwijl wij hier in Nederland standaard een dikke winterjas met regenjas combineren. Maar wat zijn nu de plekjes met het mooiste uitzicht? Uitzicht waarvan je iedere dag weer verbaasd bent en direct een vakantiegevoel krijgt? Daarom hier: een top-5 van hotels met adembenemend uitzicht.

Le Sirenuse, Positano, Italië

Kan het nog romantischer dan de Italiaanse Amalfi kust? Wij denken van niet. Ok, het is er schreeuwend duur, maar alsnog eens stuk meer bereikbaar dan een tripje Noord-Amerika. Le Sirenuse heeft toch echt wel het beste uitzicht op de prachtige gekleurde huisjes én de mooie zee.

(Photo via Le Sirenuse Positano)

Wolwedans, Dunes Lodge, Namibië

Naar bed gaan met de Namibische woestijn en wakker worden met het wildlife voor de deur. Bij The Wolwedans kan het allemaal en krijg je de mooiste sterrenhemel er gratis bij. Aanrader voor wanneer je voor het eerst Afrika gaat bezoeken.

(Photo via Wolwedans)

Grace Santorini, Griekenland

Als je het over mooie uitzichten hebt, dan móet je wel Santorini meenemen in je lijst. Yes, elke blogger van het westelijk halfrond is er al geweest, maar dat is voor een reden. Het is er werkelijk prachtig en dit alles komt samen bij hotel Grace. Adembenemend!

(Photo via Grace Santorini)

Wythe, New York

Geen zin in al dat natuurgeweld en wilde dieren voor je deur? Dan kun je het best naar de mooiste stalen jungle van allemaal: New York. Je vindt hier een mooi overzicht van toffe Airbnb’s in The Big Apple, maar als je liever gebruik wil maken van het mooiste dakterras van de stad, moet je een kamer boeken bij Hotel Wythe. Wat een uitzicht!

(Photo via Wythe Hotel)

The Outpost, Zuid Afrika

Geen wilde zee en ook liever geen heuvels? Dan biedt de eindeloze vlakte van Zuid-Afrika’s landschap uitkomst. Ga lekker op safari, of nog beter: blijf heel de dag in je eigen bubbelbad dobberen met prachtig uitzicht. Dit kan allemaal bij The Outpost.

(Photo via Seasons in Africa)

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram