Entertainment

Eerste beelden hysterische songfestivalfilm onthuld

Foto: Netflix

Het eerste en hopelijk ook laatste digitale Songfestival ooit is nog maar net afgelopen en we kunnen alweer uitkijken naar nog meer Songfestival-hysterie. Nee, er komt niet nog een Songfestival dit jaar, maar binnenkort verschijnt er een film op Netflix over het Songfestival en de eerste beelden daarvan zijn vandaag uitgebracht.

De film heet ‘Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’ en gaat over twee IJslandse muzikanten. Wanneer het ambitieuze muzikale duo Lars en Sigrit de kans van hun leven krijgt om hun land te vertegenwoordigen op het songfestival, hebben ze eindelijk de mogelijkheid om te bewijzen dat alle dromen het waard zijn om voor te vechten.

De voorbereidingen voor de film duurde zo’n 4 jaar, maar de film komt binnenkort eindelijk uit. De film is namelijk vanaf 26 juni op Netflix te zien en de eerste beelden zijn vandaag naar buiten gebracht. Het komische lied ‘Volcano man’ van de IJslandse muzikanten komt ook voor in de beelden en kun je hieronder beluisteren. Wat zeggen jullie, douze points of niet?

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply