Do What to do Nederland

Eerste editie meerdaags festival op Terschelling

festival

(bron: eilan)

 

Te midden van bos en duin en naast een meertje op Terschelling vindt deze zomer ‘eilân’ plaats; een nieuw muziekfestival van Mojo en Chasing the Hihat. Liefhebbers van elektronica en alternatieve pop worden na een boottocht naar de wadden ontvangen op een kleinschalig festival met grootse ambitie. Midden in de natuur treden artiesten als Maribou State, MCDE (Motor City Drum Ensemble) dj set, Jungle by Night en Apparat van 12 tot en met 15 september op in intieme setting. De kaartverkoop van eilân start donderdag 14 februari om 10 uur via www.eilan.nl

Het eilandgevoel staat centraal op het bewust kleinschalig opgezette eilân, dat een strak gecureerd en smaakvol muziekprogramma op een idyllische plek op Terschelling neerzet. Tijdens het festival kunnen de bezoekers verspreid over vier festivaldagen genieten van goede muziek, creatieve programmering, een prachtige omgeving en elkaar. Op drie verschillende podia vindt iedereen wel wat wils!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

festival

(bron: eilan)

 

Het voordeel is dat je aansluitend aan het knusse festivalterrein ook gewoon kan blijven slapen op twee campings en een bungalowpark. Om te borgen dat dit eigen universum voor alle bezoekers dezelfde ervaring biedt, worden alleen weekendkaarten verkocht. De kaartverkoop start donderdag 14 februari om 10 uur.

 

Early Bird ticket excl. camping : € 99 ( excl. servicekosten)
Regulier ticket excl. camping : € 109 ( excl. servicekosten).
Late festivalticket:  €119,- (excl. service kosten)

eilân: donderdag 12 t/m zondag 15 september 2019, Terschelling
website

 

No Comments

    Leave a Reply