What to do Nederland

Ein-de-lijk: er komt een Victoria’s Secret winkel in Nederland

Haaallelujah, girls hoe leuk is dit? En nee dit is niet weer zo’n winkel als op Schiphol waar je alleen sleutelhangers, lipgloss, portemonnees en geurtjes kan kopen. Nee, de échte winkel zoals we die kennen uit Londen en New York met de gehele collectie bh’s en slips komt gewoon naar Nederland! Hoeven we niet meer online te bestellen en maar hopen dat de maat goed is en de kleur hetzelfde is als die op de foto. Kunnen we dalijk gewoon lekker naar de winkel om alles te passen en te shoppeeen.

Afbeeldingsresultaat voor victoria's secret new campaign 2020

(Foto: Victoria’s Secret)

Het merk heeft het afgelopen jaar flink onder vuur gelegen en terecht, de modellen waren allemaal super skinny en wit en er was totaal geen diversiteit te bekennen in etniciteiten en lichaamsvormen. Gelukkig brengen ze daar nu verandering in en zijn ze druk bezig met hun re-branding waar we heel blij van worden want de bh’s van Victoria’s Secret zijn toch echt wel heeeel fijn.

Afbeeldingsresultaat voor westfield mall of the netherlands

(Foto: Mall of the Netherlands

In Leidschendam zal dit najaar ‘Westfield Mall of the Netherlands‘ openen, wat al behoorlijk internationaal klinkt en dat wordt het dus ook. Victoria’s Secret is de nieuwste aanwinst voor dit winkelcentrum, dat echt een gigantisch project is. Helemaal genoeg reden dus voor een shoppingdagje in Leidschendam. De mall gaat dit najaar open, dus we moeten nog even geduld hebben.

Laatste goede nieuws: er komt een tweede winkel van Victoria’s Secret in Nederland, maar die locatie wordt nog angstvallig stilgehouden. Zal dit dan toch Amsterdam zijn?

Bron: Amayzine

No Comments

    Leave a Reply