AMSterdam AMSTERDAM Do Eat

Eind November BAUT BURGERFEST en BAUT BUURTBINGO

BAUT BURGERFEST
Hamburgerhoogtepunten tijdens nieuwe FEST-editie en spelletjes met de buren.

Het rondreizende restaurant BAUT van chef Michiel van der Eerde – locatie zes is nog tot midden 2019 te vinden aan de Spaarndammerstraat in Amsterdam West – organiseert met regelmaat evenementen zoals de befaamde FEST-zondagen en om de zoveel tijd een bingoavond voor de buren: de BAUT BUURTBINGO. Zondag 25 november is het tijd voor het BAUT BURGERFEST: burgers, bier, beerpong en natuurlijk volop muziek. Woensdag 28 november doet de zaak iets terug voor de buurt en verschijnen het bingo-rad, de cijferkaarten en het balletjesbord op de BAUT tafels.

Artikel gaat hieronder verder

Hamburgerparade tijdens BAUT BURGERFEST

Waar er de eerste jaren nog regelmatig smakelijke hamburgercreaties op de BAUT-tafels kwamen, is locatie nummer zes uitgegroeid tot een fine dining restaurant met een selectie verfijnde gerechten op het menu. Des te meer reden voor Van der Eerde om nu het BAUT BURGERFEST te organiseren: een aantal hamburgerhoogtepunten komen op zondag 25 november tijdens een feestelijke FEST-editie op retour.

EPIC BURGER winactie

Het restaurant roept via Facebook iedereen op om zijn of haar meest epic burger recept in te leveren. De deelnemer met het meest smakelijke en originele recept volgens het BAUT team vind zijn of haar creatie tijdens het BAUT BURGERFEST terug op de kaart en mag met vijf vrienden aan schuiven om het resultaat te beoordelen. Overigens kan je naast het BURGERFEST bij speel- en foodhal Mooie Boules aan het Zeeburgerpad ook dagelijks terecht voor een burger van BAUT. Onder de noemer Waha burger is deze in Amsterdam Oost ook te bestellen via Deliveroo.

Burgers

Foto: Shutterstock

Datum: zondag 25 november van 16.00 tot 22.00 uur
Locatie: BAUT, Spaarndammerstraat 460, Amsterdam West
Entree is gratis

BAUT BUURTBINGO

Niet alleen de old skool hamburger valt bij BAUT te scoren; er staat ook een ouderwetse spelletjesavond op het menu. Speciaal voor de buren van BAUT organiseert de zaak de BAUT BUURTBINGO. Woensdag 28 november zitten er onder andere goodies van Barts Accessories, Brandt & Levie worstmakers, filmhuis het Ketelhuis, Miranda’s bloemenboetiek, Vintage 2.0, Coffeeshots, Theater Amsterdam en natuurlijk dinerbonnen van BAUT in de prijzenpot. De avond wordt voor de eerste keer georganiseerd door team BAUT zelf.

Burgers

Foto: Shutterstock

Datum: woensdag 28 november vanaf 19.30 uur; om 20 uur begint de eerste bingo
Locatie: BAUT, Spaarndammerstraat 460, Amsterdam West
Entree is gratis

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram