Do What to do Amsterdam

Er is een hele toffe La Casa de Papel VR ‘escape room’ in Utrecht geopend

Casa de papel

(Foto: Casa de papel)

De escape room is in onze vriendengroep nog steeds een hot item om aan elkaar te geven. Slim ook natuurlijk, want dan kun je zelf ook lekker meedoen aan het cadeau dat je aan je gabbers geeft. Wij hebben er al een flink aantal in Amsterdam gespeeld, met de kamer (of eigenlijk een heel huis) van Escapist vlakbij het Leidseplein bovenaan staat. Daar komt er nu misschien eentje bij, want in Utrecht opent een heuse La Casa de Papel ‘escape room’.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Iedereen die de eerste twee seizoenen van deze geweldige serie op Netflix heeft gezien, weet dat het eigenlijk één grote escape room is. Hoe het afloopt moet je zelf maar even bekijken (het plot en trailer van seizoen 3 zijn inmiddels bekend), maar het biedt in ieder geval een hoop materiaal voor een vette room in Utrecht. Bij Virtual Reality Escape Room in Utrecht bieden ze je de mogelijkheid om met meerdere vrienden het verhaal van La Casa de Papel te beleven en dus als een echt boefje uit de kluis (of niet) te ontsnappen.

Toffe combinatie tussen VR en reallife

“Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige Real life puzzels zullen jullie ook in een virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven! Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!” (Bron quote: Escape Room Time Utrecht)

Word jij altijd geweigerd met je voetbalteam bij escape rooms omdat jullie met te veel mensen zijn? Da’s in Utrecht geen probleem, want hier kun je het spel tot en met 36 personen spelen. Dat wordt een dolle boel! Prijzen (hier) zijn afhankelijk van de grootte van de groep.

Meer informatie | Escape Room Time Utrecht

No Comments

    Leave a Reply