Entertainment Series

Er komt deze week een reünie van Too Hot To Handle op Netflix

Foto: Netflix

Goed nieuws voor ‘Too Hot To Handle’-fans! Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er deze week een reünie online komt waarbij we kunnen zien hoe het nu met alle kandidaten gaat. De reünie zal ook vol zitten met ‘nieuwe updates en pittige spelletjes’.

De datingshow is sinds zijn release trending en wist zelfs het nieuwe seizoen van La Casa de Papel te verslaan op Netflix. Een special kon dan natuurlijk ook niet uitblijven. De sterren komen vanwege het coronavirus niet in een studio, maar virtueel samen om te vertellen hoe het nu met ze gaat en meer. Wij zijn benieuwd waarom deelnemer Harry aangaf zo nerveus te zijn. En is dat nou een snoepring in z’n hand? Gaat ‘ie Francesca ten huwelijk vragen? En wie zijn er eigenlijk nog samen? Voor antwoorden op al deze vragen zullen we vrijdag naar de reünie moeten kijken. Nog heel even wachten dus..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We will all be @destheray’s face when Extra Hot: The Reunion arrives on Friday 8th May

Een bericht gedeeld door Too Hot To Handle (@toohotnetflix) op

Mocht je je nu afvragen, wat is in godsnaam Too Hot To Handle? We hebben al eerder een artikel over de show geschreven waarin je alle ins- en outs over de realityshow kunt lezen. En let me tell you; deze show is zeker het kijken waard als je houd van drama en reality-tv. Hieronder kun je de trailer van de show bekijken.

No Comments

    Leave a Reply