Home

Er staat een beroemde ‘Kubuswoning’ te koop en je kunt hem nu van binnen bekijken

Foto: Funda

De Kubuswoningen zijn één van de vele highlights van Rotterdam. Deze toeristische trekpleisters zien er van buiten erg apart uit omdat de huizen de vorm hebben van een kubus die ook nog eens (zo lijkt het) gekanteld staat. Altijd al willen weten hoe een Kubuswoning er van binnen uit ziet? Dan hebben we leuk nieuws voor je: er staat er namelijk een te koop op Funda waardoor we nu niet alleen kunnen kijken naar de artistieke buitenkant, maar ook een kijkje in de woning kunnen nemen en we kunnen je alvast verklappen; deze is net zo spraakmakend als de buitenkant.

De ‘Kubuswoningen’ zijn ontworpen door architect Piet Blom. De kenmerkende gele buitenkant is al op afstand zichtbaar. Er zijn er maar 38 van in de wereld en ze behoren tot de meest gefotografeerde gebouwen van Rotterdam.

Foto: Funda

De woning staat te koop in de trendy buurt Overblaak. Dit is volgens Funda een soort dorp middenin de grote stad. De paalwoningen staan in een veilige en verkeersvrije omgeving, direct gelegen aan de gezellige terrasjes aan de Oude Haven met uitzicht op schitterende (oude) houten boten en het bekende negentiende-eeuwse “Witte Huis”. Maar ook moderne gebouwen en voorzieningen zijn om de hoek te vinden, zoals de Markthal, met alle winkeltjes en eetgelegenheden, net als de markt, de Bibliotheek, alle grote winkelketens en de Koopgoot liggen alle op slechts enkele minuten loopafstand.

Foto: Funda

De woning bestaat uit in totaal 3 verschillende verdiepingen. Je komt via de begane grond met een trapje op een gemeenschappelijk terras dat met twee andere Kubussen wordt gedeeld. Op de eerste verdieping bevind zich een toilet, een open luxe keuken en een ruime woonkamer.

Foto: Funda

Foto: Funda

Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een luxe badkamer.

Foto: Funda

Op de derde verdieping is er nog een derde slaapkamer met een geweldig uitzicht.

De woning staat te koop voor 400.000 euro. Mocht je nog meer foto’s van de woning willen zien dan vind je hier de link naar de advertentie op Funda.

No Comments

    Leave a Reply