Entertainment Home Slider

Er verdwijnen binnenkort een hoop populaire shows van Netflix

Homeland

Foto: Homeland

Laat alles vallen en race zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde computer. Netflix, iets waar wij altijd zo lovend over praten, stelt ons enorm teleur. Er gaan namelijk een aantal series vanaf september verdwijnen. En daar zijn wij het echt niet mee eens. Het is een opvallend lijstje, want series zoals Homeland, Prison Break, Modern Family en How I Met Your Mother mogen wij allemaal gedag gaan zwaaien vanaf 8 september.

Maar hóézo dan!? Hoogstwaarschijnlijk had Netflix een licentie voor vijf jaar en laat het nou net dan vijf jaar geleden zijn dat Netflix lanceerde in Nederland. Onder deze licenties vallen de volgende series: Homeland, Sons of Anarchy, New Girl, How I Met Your Mother, Modern Family, The Unit, White Collar (laten wij jullie laatst nou net verteld hebben dat jullie die moesten kijken), Lie to Me en Prison Break. Wij herhalen: niet leuk!

Netflix gif

Artikel gaat hieronder verder

Je gelooft toch niet alles wat het internet zegt!? Nee, dat klopt. En daarom gingen wij uiteraard even wat research doen. Bij het openen van deze series op Netflix komt er daadwerkelijk een melding dat deze maar tot 8 september te zien is. Maar zoals Johan Cruijff ooit zei: elk nadeel heeft zijn voordeel. Tijd om je ziek te melden, niet meer je bed uit te komen en ál deze series keihard te bingewatchen. Maar wees niet getreurd, als die donkere dag is geweest, is het niet het einde van de wereld en weten wij nog wel een paar leuke series om te kijken:

Om nog even duidelijk te maken wat wij allemaal moeten gaan missen, hebben wij de trailers van deze geweldige series op een rijtje gezet:

Homeland

Sons of Anarchy

New Girl

How I Met Your Mother

Modern Family

The Unit

White Collar

Lie to Me

Prison Break

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram