AMSTERDAM Do Hotspots Slider

Europa’s eerste airhockey club is geopend in Amsterdam

(Foto’s: PUCK)

Eerlijk toegeven: wanneer jij naar een van de TonTon Club locaties in Amsterdam gaat (Westerpark is ons favoriet), ga jij dan stiekem ook alleen voor de airhockeytafels? Wij zijn guilty als een malle, al spelen we soms wel met veel plezier en een hoop gegil een potje Dance Dance Revolution. Maar voor iedereen die zich in onze bekentenis herkent, we hebben goed nieuws! De mensen achter de leukste club van Amsterdam hebben namelijk een nieuwe club -PUCK-  geopend met daarin alleen maar airhockeytafels! Als wij onze ogen dichtdoen dan horen wij al het gezoef en geglij van de airhockeypucks, want wat moet dat heerlijk klinken. Met maar liefst 15 (!!) airhockeytafels hoef je niet meer mensen in een ongemakkelijke stare off weg te jagen, want er is altijd wel een plekje beschikbaar.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

PUCK is het nieuwste project van de mensen achter de TonTon Club, Amsterdams creatieve speelplaats. In de arcadehallen van Ton Ton Club is de airhockeytafel al jaren prominent aanwezig en veruit het populairste spel. Daarom besloten de eigenaren de airhockeytafels een eigen podium te geven, PUCK. Een nieuwe plek in Amsterdam Nieuw-West, waar je 7 dagen per week kan eten, drinken en spelen. De eigenaren omschrijven het als het walhalla voor airhockey en een explosie aan licht en geluid, dat het beste te vergelijken is met een hysterische ‘neon show á la Tokyo.

Naast de traditionele airhockey tafels komen er ook een aantal bijzondere exemplaren zoals de Crazy Lab airhockeys, waar je twee tegen twee speelt en wel 50 pucks tegelijkertijd over de tafel razen en zijn er ook vier Fast Track airhockeys waar je op dubbele snelheid het spel kan spelen. Ook als airhockey niet je favoriete bezigheid is is er genoeg te doen. Zo zijn er ook flipperkasten, een Dance Dance Revolution en een heuse Guitar Hero room te vinden.

Naast alle spellen is er ook een restaurant waar de bezoekers plaats kunnen nemen voor een uitgebreid diner bestaande uit ambachtelijke, seizoensgebonden gerechten.

PUCK | website
Jan Evertsenstraat 747
Elke dag geopend van 11:00 tot 01:00 uur.

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram