Entertainment

Ex-verleider Danicio komt er op bizarre manier achter dat hij vader is

Danicio deed twee jaar geleden mee aan Temptation Island als verleider en wist toen het hart van Rodanya te veroveren. Waren er eerst nog twijfels of Rodanya zwanger was van zijn kind (wat overigens niet waar bleek te zijn en was het kind van haar ex Morgan), is Danicio nu wel echt vader geworden. Danicio wist alleen niet dat hij een kind had totdat de vriend van zijn ex dit deelde op Facebook.

Danicio had seks met een meisje die op dat moment al een vriend had. Hierdoor kon zij waarschijnlijk makkelijk haar vriend overtuigen dat het kind wel van hem moest zijn. Deze vriend is in shock nu het kind niet van hem blijkt te zijn en is woedend dat hem altijd is verteld dat hij de vader is van het jongetje. Pas enkele dagen voor de eerste verjaardag van het jongetje kwam de waarheid boven tafel en kreeg hij te horen dat er een DNA-test is gedaan en dat hij niet de vader is.

Hierboven kun je het hartverscheurende Facebook bericht lezen die de man plaatste die voor een jaar dacht de vader van het kind te zijn.

Danicio heeft zelf nog niet gereageerd, maar er zijn wel foto’s opgedoken waar hij poseert met de moeder van het kind. Zou hij het dan toch al wel hebben geweten dat hij vader was?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Danicio zit in een lastige driehoeksverhouding en blijkt vader te zijn.😲😨

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

No Comments

    Leave a Reply