amsterdam Eat

Exclusive fine dining steakhouse MR PORTER lanceert nieuw barmenu

bron: MR PORTER

Gelegen in het historisch Rijkskantoorgebouw met het mooiste uitzicht op het Paleis van de stad, vind je het meest exclusieve fine dining steakhouse MR PORTER. Een cosmopolitan hotspot, waar een modern steakhouse samensmelt met een prachtig restaurant, chique lounge en sensationele bar.

“Every Saint has a past; every Sinner has a future”

Vanaf vandaag kan je bij MR PORTER een extra cocktailmenu verwachten, dat je uitsluitend vindt aan de bar. Bescheiden en extravagant, vatten dit nieuwe Saints & Sinners barmenu pefect samen. Dit spannende menu zit vol met de meest sexy en verrassende cocktails die niet alleen passen bij iedere gelegenheid, maar ook bij jou! Weet je nooit hoe jouw avond eindigt? En heb je zin om je stoute schoenen nog een keer aan te trekken? Bij de chique en elegante bar van MR PORTER lijkt niets minder waar.

Artikel gaat hieronder verder

Op het Saints menu vind je hoogstaande cocktails zoals de Persian Rose Fresca, Negroni of een Pornstar Martini. Aan de Sinners kant bevinden zich cocktails zoals de Rose Julab, Porters Americano of de Herb Swizzel. Tast in het duister en laat je verrassen op elk moment van het jaar.

 

eat

bron: MR PORTER

Het ‘Saints&Sinners’ menu is alleen in de bar van MR PORTER te bestellen.
Mail: info@mrportersteakhouse.com
Telefoon: 020-8113399.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram