AMSTERDAM Do

Fashionista’s opgelet: dit weekend koop je merkvintage per kilo in Amsterdam

Vintage per kilo

(Foto: Vintage per kilo)

Migos zingt het al in het refrein van zijn eentonige monsterhit Versace:

“Versace, Versace, Versace, Versace
Versace, Versace, Versace, Versace
Versace, Versace Versace, Versace Versace
Versace, Versace Versace, Versace Versace”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Maar wat moet je nu doen als je niet net zo veel geld op de bankrekening hebt staan als deze wereldberoemde rappers? Dan moet je even een kruis in je agenda gaan zetten voor aanstaande zaterdag en zondag (9 en 10 februari). Dan vindt namelijk een speciale editie van Vintage per Kilo plaats. Dit evenement wordt al zo’n zeven jaar succesvol in Nederland en België georganiseerd, waarbij mensen tassen vol vintagekleding kunnen kopen door een kiloprijs af te tikken. Maar dit keer is het extra speciaal, omdat er alleen maar vintage merkkleding verkocht gaat worden. Versace, Prada, Yves Saint Laurent of Valentino, je scoort het allemaal voor een kiloprijs. Deze prijs ligt wel wat hoger dan de reguliere editie (60 euro per kilo in plaats van 18 per kilo), maar een kleine rekensom leert dat je alsnog vrij weinig betaalt. Je moet er wel snel bij zijn, vertelt woordvoerder Noëlle Maxine Tierie aan het Parool:

“Bij afgelopen ‘normale’ edities stormden mensen letterlijk naar binnen. Voor Branded per Kilo hebben in een paar dagen tijd op Facebook al ruim 1600 mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn. Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt.”

De entree is gratis, maar om gigantische wachttijden te voorkomen is het wel verplicht je even te registeren voor een tijdslot. Dat doe je hier. Happy shopping!

Branded per Kilo | Facebook event
zaterdag 9 & zondag 10 februari
(gratis entree, garderobe verplicht)
Posthoornkerk

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram