Do Hotspots Where to eat Amsterdam

Feestcafé: Het Feest van Joop heropent met frisse, nieuwe look

Bron: Giovanni de Capitani (links) en Stijn Jesse (rechts).

Afgelopen week heeft het vernieuwde Het Feest van Joop haar deuren geopend. Het feestcafé heeft de afgelopen maanden een flinke verbouwing ondergaan. Voor de vernieuwing van het feestcafé sloegen eigenaren de handen ineen met twee jonge ondernemers uit de evenementenbranche, Stijn Jesse en Giovanni de Capitani.

Artikel gaat hieronder verder

Interieur

Het interieur van het feestcafé is de afgelopen maanden flink onder handen genomen. Zo heeft de centrale, vierkante bar plaatsgemaakt voor een nieuwe, lange bar. Ook is het feestcafé, door het verwijderen van de rookruimte achterin de zaak, enkele meters langer geworden. Verder is het voorzien van een losstaande, nieuwe DJ booth en zijn er tafeltjes langs de linkerzijde van het cafe geplaatst waaraan gasten kunnen staan.

Mede-eigenaren

Voor het vernieuwde Feest van Joop zijn de eigenaren een samenwerking aangegaan met Stijn Jesse (25) en Giovanni Capitani (24). De twee jonge compagnons richtten 4 jaar geleden hun eigen evenementenbureau Movement Entertainment op, en zullen zich nu als mede-eigenaren voegen aan Het Feest van Joop.

Openingstijden

Donderdag 22:00u – 04:00u
Vrijdag en zaterdag 22:00u – 05:00u
Lange Leidsedwarsstraat 39, Amsterdam

No Comments

    Leave a Reply