AMSTERDAM Do

Feesten in je blootje: Milkshake Festival heeft dit jaar een speciaal ‘naked area’

Milkshake Festival

(Foto: Milkshake Festival)

Ben jij een beetje platzak, maar wil je wel naar een van de meest leuke festivals van deze zomer in Amsterdam? Dan kun je die platzakke broek maar beter helemaal uittrekken, want Milkshake laat iedere bezoeker die volledig naakt verschijnt gratis en voor nop binnen bij de 2018 editie op 28 en 29 juli in Amsterdam op het Westergasterrein. Het festival staat al bekend om zijn ‘niets moet, alles mag’ imago, maar daar doen de organisatoren nu dus een schepje bovenop. Daarnaast is er dit jaar ook een heuse ‘naked area’, waar je heerlijk vrij in je blootje kunt housen.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Deze area heeft een speciale eigen ingang, waarbij mensen die er naar binnen willen bij binnenkomst al hun kleren moeten uittrekken. Vervelen is geen optie bij de naked area, want er zijn genoeg activiteiten te doen. Zo kunnen bezoekers onder meer deelnemen aan yoga, jeu de boules, twister, badminton, volleybal, kantklossen (??), punniken en bodypaint (is dit niet een beetje valsspelen?). Ook kunnen de nudisten met verrekijkers naar de geklede mensen op het terrein kijken. Ha, da’s dan wel weer heel erg grappig.

Organisator Marieke Samallo aan het Parool:

‘Wij vinden het elk jaar geweldig om onze gasten positief te prikkelen en een nieuwe ervaring te geven waarin de mensen zichzelf kunnen ontwikkelen. Maar wij vinden het ook belangrijk om aandacht te geven aan een minderheidsgroep.’

Meer informatie | Milkshake Festival website

Milkshake Festival

(Foto: Amaury Miller / Milkshake Festival)

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram