Food & Health

Flessen wijn die door je brievenbus passen zijn de moderne versie van de liefdesbrief

Firebox Personalised Letterbox Wine

(Photo via Firebox)

Wij krijgen alleen nog van één tante ieder jaar een geschreven kaartje door de bus, waarin ze vertelt hoe het met haar gaat en in de laatste regel ook een felicitatie voor onze verjaardag. Jammer dat het schrijven van echte kaarten een beetje uit de mode raakt, want het blijft toch leuk om een kaartje op de mat te vinden? Wellicht dat de geniale ‘brievenbus wijn’ van Firebox hier verandering in gaat brengen:

‘You arrive home. Super late – it’s been a fabulously stressful day. You bundle through the front door to find a slender, unassuming box staring up at you from the doormat. You flip it open to reveal… a bottle of wine. A bottle of wine! What legend has sent this? How is this even possible? A bottle of wine!!’

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

 

Hoewel de fles dun en plat genoeg is om door een brievenbus gepropt te worden, hoef jij je niet zorgen te maken over de inhoud. Die is namelijk gewoon de gebruikelijke 750 milliliter. Om deze ‘liquid love letter‘ nog persoonlijker te maken, kun je er ook een eigen label op laten plakken met een leuke quote of stukje tekst. Bezorg die lieve vriendin van je dus het leukste kaartje ooit of beter nog: laat er eentje bij jezelf in de bus bezorgen. Scheelt je weer een tripje naar de supermarkt! Voor 28,50 euro kun je een fles via Firebox laten bezorgen. Koopje!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram