Do

Geen saaie Valentijnsdag dit jaar met deze 5 verrassende tips

valentijn

 

Volgende week is het Valentijnsdag. Voor alle lovers die hun hoofd breken over een leuk cadeau: stop daar maar mee! Want er is maar één ding waar valentijn om draait: jullie samen. Daarom staan hier vijf leuke activiteiten op een rij om samen te doen. Perfect om op Valentijnsdag te geven als cadeau of om alvast stiekem op valentijn te hebben geregeld. Bovendien zijn de tips ook heel geschikt als vriendinnenactiviteit. Dus single ladies, gebruiken jullie valentijn om iets leuks samen in te plannen?

 

Artikel gaat hieronder verder

Een romantische escaperoom

Escape rooms heb je in alle soorten en maten. Voor jou en je valentijn is het natuurlijk leuk om een bijzondere escape room te kiezen die past bij jullie date. Deze romantische escape room is eigenlijk het tegenovergestelde van het originele concept: de uitdaging wordt om toegang te krijgen tot een romantisch Middeleeuws pand, en hier samen tijd door te brengen. Het maakt niet uit hoelang je al bij elkaar bent: dit is een dag vol humor, liefde en quality time gegarandeerd.

Een giftcard van srprs.me

Heb je last-minute nog een cadeau nodig? Dit escape plan zit met 3 seconden in je mailbox. De srprs.me giftcard is namelijk nog last-minute te bestellen en digitaal ontvangen. Wil je liever je geliefde verrassen zonder dat jij erbij bent, dan kan je de giftcard ook bij iemand laten bezorgen. Ook kan je de giftcard bij jezelf thuis laten bezorgen. Op deze manier kan je het cadeau personaliseren met een eigen tekst.

 

valentijn

bron: unsplash

Een cursus bonbons maken

Wie denkt aan valentijn, denkt gelijk aan chocolade. Maar dan ook niet een beetje. Nee, het liefst heel veel, waarbij we onze vingers kunnen aflikken. Dit klinkt wel een beetje als een workshop bonbons maken toch? Deze workshop bonbons in Utrecht is dan ook heel geschikt voor jouw romantische en zoete Valentijnsdate. En een leuk extra’tje: niet alleen maak je je eigen creaties, ondertussen mag je ook genieten van een chocoladefondue met vers fruit en marshmallows.

Ritjes op vintage Vespa’s rijden

Voor iedereen die het liefst het gevoel krijgt door de prachtige landschappen van Italië te reizen met de zon in je gezicht, is dit een perfecte tip. In Amersfoort is het mogelijk om vintage Vespa’s te huren voor de perfecte date. Zo kan je samen met je geliefde de stad verkennen en hier en daar een stop maken bij romantische hotspots.

Wijnproeverij bij je thuis

Vroeger was wijnproeven alleen besteed aan echte professionals, maar dit is allang niet meer aan de orde. Nu kan je zelf wijn proeven, samen met je valentijn, bij jou thuis. Tijdens deze wijnproeverij vertelt een expert je van alles over de 8 verschillende wijnen die je te proeven krijgt. Op deze manier kan je tijdens je Valentijnsdate op zoek gaan naar je favoriete wijntje.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram