Home

Gezin dat in Beekse Bergen aan jachtluipaarden ontsnapt is wereldnieuws

(Foto: Youtube FPE humor)

Eigenlijk heeft Safaripark Beekse Bergen maar één regel: stap nooit – maar dan ook nooit – uit de auto om wat voor reden dan ook. Benzine op? Foto’s maken? Band lek? Whatever iets met de auto? Blijven zitten! Waarom? Omdat dit gedeelte van het park (het is een safaripark, de naam geeft het al een beetje weg) vol zit met dieren die je wel eens zouden kunnen aanvallen. Niet omdat ze je niet mogen, maar omdat het potverdomme wilde dieren zijn.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Toch besloot een Frans gezin tijdens hun trip in het park afgelopen maandag meerdere keren uit de auto te stappen, dat allemaal is vastgelegd door een stel Nederlanders (die trouwens wel even hadden kunnen waarschuwen in plaats van schaterlachend filmen) die achter de Fransen reed. De Fransen zijn er met de schrik vanaf gekomen, maar de manager van de Beekse Bergen is met stomheid geslagen.

Hij vertelt aan NPO Radio 1 het volgende: “Niemand was op de hoogte van het feit dat mensen een soort van strandwandeling hebben gemaakt in het verblijf van de jachtluipaarden. Ook in het Frans leggen we duidelijk uit wat de regels zijn. Deze mensen hebben zich daar duidelijk niet aan gehouden.” De beelden liegen er niet om (maar gelukkig dus wel met een – redelijk – happy end):

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram