Home

Gigantische opblaasbare unicorn mét sprinkler voor verkoeling tijdens de hitte

Giant Unicorn Sprinkler

(Foto: Firebox)

Of er nog wat leuks valt op te blazen deze zomer? Ha, zeker wel! Net als vorige zomer, staat dit jaar ook weer in het teken van ‘opblaasspullen’. Van enorme opblaasbare flessen wijn waarop je kunt dobberen, tot complete ‘eilanden’ groot genoeg voor al je vrienden. Maar het meest opmerkelijke (en leuke) item hebben wij zojuist gevonden: een gigantische opblaasbare unicorn. Niet zomaar een unicorn, maar eentje die: “sprays “magic” water from its majestic horn”. Dat klinkt viezer dan het is, want het gaat hierbij om nevel dat uit zijn ‘hoorn’ komt spuiten, door middel van een waterslang aan te sluiten.

“Everyone loves running through the cool mist of a sprinkler on a sweltering summer’s day. But sprinklers have a range smaller than Leonard Cohen and are probably covered in rust that’ll leave you needing a tetanus jab.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Dat brengt ons direct ook bij het minpunt, want in het park heb je er dus vrij weinig aan. Behalve dan dat je er goed veel schaduw van krijgt, aangezien het ding met bijna 2 meter hoogte ook écht enorm is. Voor 68 euro is ‘ie van jou!

Meer informatie | Firebox

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram