AMSTERDAM Do Slider

Girls dream: een slaapfeestje in een bioscoop

Foto

Foto: Mean Girls

Slaapfeestjes, hoe leuk waren die? De beste verjaardagsfeestjes (naast discozwemmen) waren toch echt slaapfeestjes. Stiekem de hele nacht wakker blijven, elkaars teennagels lakken, heel veel films kijken, doen, durf of de waarheid spelen en erachter komen op wie jouw beste vriendin een secret crush had. En hoe ouder je wordt, zo een slaapfeestje blijft bestaan. Misschien niet meer op je verjaardag (of wel), maar een random maandagavond, met een fles wijn en Netflix, om vervolgens met z’n allen op de bank in slaap te vallen.

Filmhuis Kriterion organiseert een ouderwets slaapfeestje. Oké, helaas mogen we niet echt blijven slapen, maar desondanks belooft dit heel wat te worden. Denk aan je classic lievelingsfilms van vroeger: Clueless en Mean Girls. Maar wat hoort er nog meer bij een slaapfeestje? Juist ja, een kussengevecht en een beautyhoekje waar jij je lekker je nagels kunt lakken en een gezichtsmaskertje op kunt doen. Hier gaan wij een partijtje lekker op! Ook wordt er aangegeven dat je vooral je roze pyjama moet aantrekken, want daar komt ie: on wednesdays we wear pink!

Sta jij ook zo enthousiast te gillen als een puber die haar eerste zoen heeft? Laat al je Facebook vrienden dan even weten dat je hier naartoe gaat!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram