Eat

Gordon’s lanceert Sicilian Lemon

Na de populaire lancering van de Gordon’s Premium Pink, tevens de meest succesvolle innovatie van het afgelopen decennium op het gebied van gedistilleerde dranken, wordt er nu een nieuwe smaak aan het portfolio toegevoegd: Gordon’s Sicilian Lemon. Gordon’s, laat je de geuren en kleuren van Sicilië proeven met deze nieuwe gin, met een heerlijke verfrissende zomerse smaak. Een trip voor je smaakpupillen naar het zonnige Sicilie!

Gordon’s Sicillian Lemon geeft een mediteraanse twist aan het originele recept van Alexander Gordon. Gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en 100% natuurlijke smaken, is het recept perfect gemixt om de jeneverbessen en de verfrissende smaak van Gordon in balans te brengen met de beste Siciliaanse citroenen.

Jessica Lace, hoofd van Gordon’s: “Consumenten willen graag experimenteren met smaken. Wij weten vanuit het succes van de Gordon’s Premium Pink dat er steeds meer trek is in verschillende soorten gin. We hebben lang aan de Gordon’s Sicilian Lemon gewerkt om ervoor te zorgen dat we de perfecte balans tussen smaken leveren. Het resultaat is een uitstekende pittige en verfrissende gin voor consumenten die op zoek zijn naar nieuwe manieren om van een G&T te genieten.”

De perfecte Gordon’s Sicilian Lemon & Tonic
Vul een groot en gekoeld glas met ijs. Voeg hierbij 50ml van de Gordon’s Sicilian Lemon toe en top het af met 150ml tonic. Pers een schijfje citroen uit in het glas en voeg deze toe.
Roer voor de laatste keer en geniet van de zomer in een glas. Aaaaah perfecto!

Over Gordon’s 
Een Britse favoriet; Gordon’s Gin dat 250 jaar geleden door Alexander Gordon werd gelanceerd. Het begon als een kleine distilleerderij in Londen waar een recept werd gecreëerd met een verfijnde smaak en hoge kwaliteit gin. De kenmerkende jeneverbes is sindsdien de klassieke smaak van de G&T. Tegenwoordig is Gordon’s Gin de bestverkochte internationale gin ter wereld en sinds 1925 zijn er vier Royal Warrants toegekend aan het merk. Met kwaliteit als kern, haalt Gordon’s botanische producten waar de natuur ze het beste maakt; de jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout komen uit de hele wereld en ondergaan een zorgvuldig selectieproces op smaak en kwaliteit.

No Comments

    Leave a Reply