Documentaires Entertainment

Nu gratis te bekijken ‘krankzinnige’ docu over Brood-band is dikke hit online

(Foto: filmstill)

Onder muzikanten werd de documentaire Buying The Band van maker Teus van Sintmaartensdijk al ‘stiekem’ gedeeld via een WeTransfer linkje. De link werd standaard begeleid met iets als “deze moet je écht even zien, wat een verhaal’. Gek genoeg heeft de prachtige docu van Teus de bioscoop of zelfs televisie niet gehaald, maar dankzij 3voor12 kunnen wij nu allemaal – gratis – de film checken. Het verhaal is zo absurd, dat verzin je niet. In een notendop: een rijke vastgoedman heeft alles wat hij kan bedenken, maar zijn droom om in een bekende band te spelen blijft bestaan.

“Buying the Band zit vol met quotable scènes. Koos van Dijk in een speeltuintje tijdens de ochtendgym, Nina Hagen op bezoek in Amsterdam, natuurlijk Wild Romance-gitarist David Hollestelle die zich afreageert op de strenge eisen van zijn nieuwe suikeroom.”

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Daarom ‘koopt’ hij de oude band van Herman Brood, om daar zelf achter het drumstel te kruipen. Je raadt het al, deze combi van rijke zakenman met een stel oude rockers is het recept voor een prachtige 71 minuten, waarbij je continue geboeid blijft.

Lees meer over deze fantastische docu van Teus, bij 3voor12.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram