Fashion

Haal de innerlijke ijsbeer in je naar boven met deze extreem knuffelbare sloffen

IJsbeer

(Foto: Shutterstock)

Winter is coming en helaas hebben we het nu niet over die eindeloze cliffhanger in Game of Thrones. Dagen worden korter en de witte wijn mag inmiddels weer ingeruild worden voor de rode variant. Althans, zo gaat het bij ons thuis. Waar we het in ieder geval allemaal over eens kunnen zijn is dat je voeten het meest te verduren hebben tijdens de winter. Of beter gezegd: die ijsklompen van je, waarmee je iemand in bed (lees je mee lieverd?!) een hartaanval kunt bezorgen. Budgetsuper en inmiddels ook gewoon go-to winkel voor toffe gadgets, de Lidl, heeft weer iets moois in het assortiment voor de echte koukleum. Een paar sloffen die zo zacht en knuffelig zijn, dat je ze waarschijnlijk nonstop wil gaan dragen!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Deze sloffen van warm Texels wol zijn vochtregulerend, heerlijk warm en gaan door de goede kwaliteit lang mee. Over dat wol hoef jij je niet schuldig te voelen trouwens, want “De Texelaar is een Texels schapenras dat kleinschalig en diervriendelijk gehouden wordt en prachtige wol geeft.” Voor net geen 15 euro koop je de knetterwarme sloffen in de winkel, of binnenkort online.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tag de koukleum die deze warme sloffen wel kan gebruiken! Scoor ze nu in de winkel en koude voeten zullen verleden tijd zijn!

Een bericht gedeeld door Lidl Nederland (@lidlnederland) op

PS Toch liever nóg iets warmer? Probeer dan eens deze unicorn sloffen, waarin een warmte element zit. Yes dat lees jij goed, een warmte element:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram