AMSTERDAM Do Slider

Haal het beste uit je weekend met deze leuke feestjes

Drinks

Foto: Shutterstock

Je hebt net je regenachtige weekend erop zitten en vraagt jezelf nog steeds af hoe je het weekend bent doorgekomen. Regen is namelijk vaak een excuus voor vele om de hele dag onder een kleedje op de bank te liggen. En dan hebben we het nog niet eens over de winter. Er zijn daarom nog genoeg redenen om je agenda vol te plannen. Ga bijvoorbeeld een avondje clubben in MAD FOX, sluit de zomer af bij Strandzuid of plan een gezellige dagje naar Hilversum. Weer een weekend vol gezelligheid dus!

Vrijdag 28 september | Baggi | MAD FOX Club

Geïnspireerd door clubs uit Londen en New York, die de internationale status quo voor high-end clubs bepalen, focust MAD FOX op eersterangs table service. Hier flirt een stijlvol publiek met de nacht en daagt het de ochtendgloren uit, door van laat tot vroeg te dansen in het sexy, zwarte interieur van MAD FOX. Deze vrijdag staat Baggi in de spotlights en staat tot in de vroege uurtjes achter de draaitafels voor de lekkerste tunes. Come show your inner fox, see you Friday!

Baggi

Artikel gaat hieronder verder

Vrijdag 28 september | VISSA | MEDDENS

Deze vrijdag is het weer tijd voor VISSA bij MEDDENS. Elke laatste vrijdag van de maand, staat het bij restaurant MEDDENS in Hilversum in het teken van de oester. Voor maar €1,- bestel je oesters, kun je heerlijke drankjes verwachten en zorgt de DJ voor swingende muziek. De perfecte manier om je week goed af te sluiten. Of om je weekend goed te beginnen. Haast je dus deze vrijdag naar de Kerkstraat 112 in Hilversum en zorg dat je erbij bent!

MEDDENS

 

Vrijdag 28 september | Bierborrel #4 | Strandzuid

Wanneer bij Strandzuid de afsluitende bierborrel is, weet je één ding zeker; de zomer is nu echt voorbij! Want aan al het moois komt een eind, zo ook aan Strandzuid. Maar niet zonder slag of stoot, want op vrijdag 28 september sluiten we het zonnige seizoen in stijl af… met de vierde Bierborrel! Verwacht ook weer tijdens deze laatste editie veel gezelligheid en sta nog één keer dit jaar met je voetjes in het zand bij Strandzuid. Ga los in de silent disco, speel beerpong en tafelvoetbal met je vrienden en dans tot laat in de avond op de zwoele (zomer)hitjes. Maar niet getreurd; want na deze feestelijke afsluiting, transformeert Strandzuid zich om tot Zuidpool. En ook de bekende Winterborrels zijn dit jaar weer van de partij. Op 26 oktober ben je van harte welkom voor de 1e editie: Oktoberfest.

Bierborrel

Vrijdag 28 september t/m zondag 30 september | REX-perience | Restaurant REX

Deze week zwaaien de deuren van de Gooische hotspot REX weer open met een dinermenu vol streetfood favorieten en gloednieuw kleurrijk interrieur door Le Ban. Paraderend over de Groest op zoek naar een fijn terras, een goede kop koffie of smaakvol diner; REX is al 10 jaar Hilversums favoriet. Na 21 dagen, 1967 schroeven, 130 meubels en 93 potten verf verder, zorgt het vernieuwde REX voor een nieuwe beleving. Wil jij deze REXperience ervaren en al het lekkers van de menukaart komen uitproberen? Zorg dan dat je dit weekend even een tussenstop maakt in Hilversum.

REX

Zaterdag 29 september | Lucky Charmes | MAD FOX Club

Via gangen die onder de stad door slingeren beland je in een wereld van nachtelijke luxe en dorstlessende extravagantie. Aan de tafels, die verspreid over de verschillende verhogingen binnen de club staan, drink je de meest exclusieve dranken met uitzicht op een intieme dansvloer. Block your agenda! Want deze zaterdag verzorgt niemand minder dan Lucky Charmes de muziek. Dus neem al je sexy vrienden mee en maak er samen met MAD FOX een onvergetelijke avond van. VIP tafels zijn te reserveren via +31 (0) 612 21 47 33 of via reservations@madfoxclub.com.

Lucky Charmes

 

Zondag 30 september | Sunday Live Club | THE BUTCHER Social Club

Our Sunday Sessions are back! Deze zondagmiddag staat in het teken van live muziek, haute fastfood, cocktails én vergeet ook vooral niet de huisgemaakte milkshakes. De muziek wordt deze editie verzorgd door niemand minder dan Kimberley Fransens. Zij wil haar publiek raken met haar stem, het vertellen van een verhaal, maar staat uiteraard ook garant voor een gezellig feestje! Zangeres Eva Simons beschrijft haar als echte ‘power woman’. Ze heeft het hele pakket: de stem, de looks en presentatie. Kom jij haar ook zondag bewonderen?

Sunday Live Club

Zondag 30 september | An Unusual Tea Affair | Mr. Smith

Ook in Maastricht hebben we genoeg tips voor je, deze keer een gezellig theekransje. Tea is served! Een vrij ongewoon theekransje kan je wel zeggen. Want dit weekend op zondag leuten we cocktails op de Unusual Tea Affair bij Mr. Smith in Maastricht. De cocktailbar is vorig jaar tijdens de Entree Awards uitgeroepen tot beste van Nederland. Reden genoeg om die vertrouwde Amsterdamse ring eens te verlaten dus. De high-tea komt – voor een luttele €29,50 – met twee Hendrick’s Gin cocktails en bijpassende komkommergerechtjes. Reserveren kan via drinks@mrsmithmaastricht.com. Mocht je deze editie niet kunnen, geen zorgen. Je kan op ook op de thee komen op 28 oktober en 25 november. Komkommer je ook?

An Unusual Tea Affair

Zondag 30 september | Supreme brunch | IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

We are back! De legendarische supreme brunch is weer terug bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar. Deze zondag komt IZAKAYA met één waarschuwing: ‘This is not your mother’s Sunday brunch’. IZAKAYA Supreme Brunch is een extravagante middag van creatieve cocktails, verfijnde gerechtjes en flamboyant entertainment. Vanaf 13:00 uur kun je van de brunch genieten. Is fashionably late zijn meer jouw stijl? Dan kun je uiteraard ook vanaf 14:30 uur bij IZAKAYA terecht voor het feest! Wees er snel bij want er zijn beperkt plekken beschikbaar. Reserveer via reservations@izakaya-amsterdam.com of bel +31 (0) 20 305 3090. See you Sunday!

IZAKAYA Brunch

Amsterdam Wine Week

Vrijdag 28 t/m zondag 30 september Amsterdam Wine Week | Pop-up restaurant | MOER

Bij wijn komt spijs. Daarom rollen er dit jaar niet alleen foodtrucks het Amsterdam Wine Week terrein op. Restaurant MOER opent een pop-up stand en serveert een selectie van gerechten waarin groente de hoofdrol krijgt – uiteraard met bijpassend biologisch wijnadvies. Lekker extraatje: bij bestelling van 4 gerechten ontvang je een voucher voor een half dozijn oesters op het zondagmiddag Bubbels & Oesters event bij MOER.

Amsterdam Wine Week

Zaterdag 29 & zondag 30 september | Champagne ontbijt | Bar Kantoor

Bij Bar Kantoor kan je tijdens de Amsterdam Wine Week de dag beginnen met een bubbel. Hiermee wordt meteen het gloednieuwe ontbijtmenu gevierd. Het is nooit te vroeg voor champagne, het ontbijt start om 07:00 uur en eindigt om 11:00 uur. Ideaal voordat je bij je (schoon)ouders op visite gaat of na een uit de hand gelopen avond. Op zondag wordt de week feestelijk afgesloten en trekt Bar Kantoor door tot 16:00 uur voor een brunch met livemuziek.

Bar Kantoor

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram