amsterdam Eat

Happyhappyjoyjoy gaat Asian high tea serveren

(Foto’s: Happyhappyjoyjoy)

Hoewel wij de high tea sinds vorig jaar hebben ingewisseld voor een high wine bij De Paskamer, willen wij voor die van Happyhappyjoyjoy graag een uitzondering maken. Happyhappyjoyjoy, dat is toch het waanzinnig lekkere en compleet hysterische Aziatische streetfoodconcept zaakje, met inmiddels een aantal vestigingen?! Klopt helemaal, en precies daarom zien wij deze nieuwe high tea direct zitten. Happyhappy tea time! Vanaf 14 februari serveert Happyhappyjoyjoy dagelijks een Aziatische high tea in alle vestigingen van deze kleurrijke Aziatische streetfood hangout. Tijdens de high tea kunnen gasten genieten van een mix van zoete en hartige Asian bites. Natuurlijk mag ook een heerlijke pot thee niet ontbreken.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

Vanaf medio februari kunnen gasten bij alle locaties van Happyhappyjoyjoy (West, East en South) dagelijks genieten van een heerlijke Asian high tea. De high tea wordt geserveerd in een bamboemand, gevuld met kleine peking duck baos, gyoza, loempia’s, lucky bags en zoetigheid, zoals sticky rice, sesam balletjes, mantao en spekkoek. Naast de hapjes wordt er een pot geurige jasmijnthee geserveerd om te delen.

De high tea (€19,95 per persoon) is perfect voor een verjaardag, een babyshower of gewoon voor de gezelligheid! Reserveren van de high tea is verplicht, en kan tot één dag van tevoren via www.happyhappyjoyjoy.asia.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram