Slider What to do Amsterdam Where to eat Amsterdam Where to sleep Amsterdam

HET ALLERLEUKSTE FEESTJE MET KONINGSDAG VIND JE HIER

(Foto’s: Meneer Nieges)

Ken je dat gevoel nog, vroeger toen pa en ma de wagen gingen inpakken voor de vakantie. Met de koets van pa, waar die tegen de buurman altijd over opschept, airco, sportief pookje, zijn trots reed je dan in een kleine twintig uur en zes keer stoppen naar een speelparadijs aan een van de tropische Costas of nostalgische camping in Frankrijk. Dat gevoel, die kriebels als je moedertje lief de boodschappen kratten achterin de turbo poliep van pa zag laden, dat gevoel hebben wij al weken! Meneer Nieges is namelijk zaterdag heel even die Franse camping met zwembad, de Costa Brava met zijn zachte strand, Meneer Nieges is voor één dag die grote vakantieliefde die je voor geen meter verstond maar toch begreep. Zaterdag is het eindelijk weer tijd voor Koning Nieges!

Wat hebben we genoten afgelopen twee jaar. Alleen maar leuke mensen, steengoede saté, parels van hamburgers en kraakhelder bier. En het allermooiste, geen toeristen met de zakken vol wiet, geen oma’s met stoma’s, geen kinderen, geen koekhappen, niet spijkerpoepen, gewoon even een dagje kein geluhl. En het mooie is dat ons aller vriend Steven steevast elk jaar rond zonsondergang de generatoren aan slingert om het binnen tot minimaal 4 he-le-maal op zijn kop te zetten. En dat is met Femke Halsema aan het roer tegenwoordig een ongekende luxe!

Buiten zijn er dit jaar wederom twee podia. Dus je kan lekker heen en weer slenteren met je pilsje, onderweg even lekker zitten, burgertje eten, kletsen met je onbekende buurman die voor één dag, ook al is hij voor PSV, je beste vriend is. Een tip van ons, kom vroeg. Vorig jaar was het naast bloedje gezellig, ook heel vroeg al bommetje vol.

Jongens wat hebben wij er zin in en hopen jullie allemaal te zien links vooraan aankomende zaterdag!!

Klein stukje praktische info voor de control freaks onder ons:

◊ 12:00 – 20:00 (buiten)
◊ 20:00 – 03:00 (binnen)

👑 👑 👑 LINE UP 👑 👑 👑
◊ Detroit Swindle
◊ Merijn Steins Bisschop
◊ Alex Rueda
◊ Eyal Granot
◊ Philip Young
◊ Tommy Theo
◊ Julio & Baby Jesus
◊ Disco Dolly Saus System
◊ Julien Simmons
◊ Juri Miralles
◊ Yuri Boehmer
◊ Juvanice
◊ Luciano Latuny
◊ Rogor Diapari
◊ Lo Andela
◊ Tom Caron (LIVEstream)
◊ シ ome Kev
◊ Ruud Geurts
◊ Daan De Greef
◊ Coup De Foudre
◊ TBA
◊ TBA (live)

 

 

1 Comment

  • Reply
    Event blog
    27 juni 2019 at 13:59

    Super leuk! Bedankt voor de tip en voor je artikel!

Leave a Reply