Food & Health

Het bestaat: alcoholisch vegan ijs voor de zomer!

Baileys Almande

Baileys enkel een drankje voor de winter? Absoluut niet! Met de nieuwe Baileys Almande maak je deze zomer het perfecte zomerijsje door dit verrassende recept te volgen. Met deze nieuwe smaak geniet je van een lichtere variant van Baileys op basis van amandelmelk in plaats van room. Bovendien kun je nu ook van Baileys genieten als je een lactosevrij en veganistisch dieet volgt. Baileys Almande is een lactose- en glutenvrije alcoholische lekkernij. Om deze zomer af te koelen, introduceert Baileys Almande; een heerlijk ijsje dat makkelijk thuis te creëren zijn.

Het artikel gaat hieronder verder

Baileys Almande Flower Popsicle

Ingrediënten:
• 50 ml Baileys Almande
• 50 ml vanille soya yoghurt
• 40 g vers fruit (mix van aardbeien, blauwe bessen en mango)
• ½ limoen
• 2 bloemvormige ijsvormpjes

Werkwijze:
1. Snijd het verse fruit in kleine stukjes.
2. Meng het fruit met de Baileys Almande, de vanille soya yoghurt en het sap van een halve limoen.
3. Vul de ijsvormpjes met het mengsel en laat het een nacht rusten in de diepvries.

 

Baileys Almande

 

Over Baileys Almande

Baileys Almande bevat de heerlijke smaak van Baileys en is van dezelfde kwaliteit, zonder lactose. Het heeft ook dezelfde romige textuur, door de combinatie van nootachtige smaken van zoete amandelolie, amandelextract van pure geplette amandelen en vanille. Smaaktonen van honing en amandel in de afdronk maken dit drankje de perfecte lactosevrije verwennerij.

Baileys Almande is verkrijgbaar in de supermarkt voor een aanbevolen verkoopsprijs van €21,99(700ml) en bevat 13% alcohol per volume.

No Comments

    Leave a Reply