Food & Health

De felbegeerde Kinder ijsjes liggen nu al in de Nederlandse schappen

Park in de zomer

(Foto: Shutterstock)

Zie jij dat beeld hierboven? Die foto zou zomaar het afgelopen weekend gemaakt kunnen zijn, want wat was het weer ontzettend lekker in Nederland. Wij hadden even geen thermometer bij ons, maar de volle (verstopte) terrassen en parken verraadde dat het echt goed was. Wij hebben – zelfs nu eind maart – de zomer in ons bol. En wat hoort er bij zomer? Juist, ijs, ijs en nog eens ijs! De eigenaren van de ijssalons zitten allemaal nog hun winst op te maken in Zuid-Europa, maar gelukkig is er ander goed nieuws op ijsgebied. Iedereens favoriete chocolademerk (geef maar toe) Kinder komt met maar liefst 4 spectaculaire ijsjes. Dit nieuws kwam vorige week al naar buiten, maar toen was nog onbekend wanneer het in Nederland zou arriveren, of dat dit ijsspektakel überhaupt naar ons kikkerlandje zou komen. Kinder komt nu zelf met het verlossende woord: de vier felbegeerde ijsjes liggen in het vriesvak!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De ijsjes zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de welbekende Kinder chocoladeproducten. Het ijsassortiment is een resultaat van samenwerking tussen Ferrero en OLA. Na een succesvolle introductie in onder meer Frankrijk en Duitsland, is nu ook Nederland eindelijk aan de beurt om kennis te maken met de vier Kinder ijsjes.

De vier ijsjes

KINDER BUENO ICE CREAM Cone
De Bueno Cone bestaat uit hazelnootijs met een kern van melkchocoladesaus, met een hazelnoot-choco-laag in een knapperig hoorntje met choco-tip.

KINDER BUENO ICE CREAM Bar
De Bueno Bar lijkt het meest op de unieke Kinder Bueno reep, maar dan als ijsje. De Bar is gemaakt van romig hazelnootijs met een kern van chocoladesaus, omhuld met melkchocolade.

KINDER ICE CREAM Stick en Sandwich

De Stick bestaat uit romig melkijs, gemaakt met verse melk en is omhuld met melkchocolade. De Sandwich bestaat uit romig melkijs met verse melk, tussen twee koekjes gemaakt van vijf granen.

De KINDER BUENO ICE CREAM Bar is exclusief verkrijgbaar in verschillende Out of Home locaties, zoals pretparken, bioscopen en tankstations. De KINDER BUENO ICE CREAM Cone en KINDER ICE CREAM Stick kun je vinden in zowel de supermarkten als in Out of Home locaties. De KINDER ICE CREAM Sandwich is exclusief verkrijgbaar in de supermarkten. De ijsjes zijn beschikbaar vanaf 11 maart.

Kinder ijs

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram