Do Slider WERELD

Het grootste cruisefestival ter wereld gaat dit jaar voor twee weekenden

The Ark cruise

(Foto: The Ark cruise)

Ons meest avontuurlijke en memorable festivalbezoek van vorig jaar? Dat moet wel de tocht zijn met The Ark. Ook wel bekend als ‘s werelds allereerste cruisefestival en het was meteen raak. Naast dat de line-up gewoon retestrak in elkaar zat, was het vooral de omgeving die het hem deed. Even niet met je voeten in de modder bij het Twiske, nee gewoon op een van de tofste cruiseschepen die er rondvaart. Niet op het IJ, maar langs tropische bestemmingen in Europa. De volledige line-up van dit jaar is nu bekend gemaakt en die is niet misselijk.

111 dj’s – 15 stagehosts – 4 stages – 2 weekenden

Onder anderen Faithless (DJ Set), Luciano, Loco Dice, Adriatique, Olivier Weiter, Reinier Zonneveld, Claptone en Patrick Topping stappen aan boord van Vision of the Seas. Samen met meer dan 100 andere dj’s. Van 30 augustus tot 3 september (eerste afvaart) en van 3 tot 7 september (tweede afvaart) zal de luxueuze drijvende club vanuit Barcelona naar Ibiza en weer terug varen.

In totaal zetten 111 dj’s – verspreid over vier podia – alle zeilen bij om er een overgetelijke cruise onder de zon, de sterren en de maan van te maken. Net als vorig jaar is de line-up een mix van gevestigde namen en jong talent, waarbij de organisatie inzet op een volwassen sound. Verwacht een breed scala aan muziekgenres, veelal gelinkt aan house en deephouse voor het intieme clubgevoel.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Naast muziek is er dit jaar vol ingezet op culinaire kwaliteit en ontspannende nevenactiviteiten. Zo geeft chef-kok Ron Blaauw op 2 en 3 september leiding aan de keuken en raak je op 30 augustus in oosterse sferen dankzij de gerenommeerde Chin Chin Club. Verder is restaurant De Oesterput uit Blankenberge de hele vaart aanwezig. In de ochtend kom je dagelijks tot rust met yoga aan dek, onder de ontspannende klanken van de Belgische dj Buscemi.

© Leyla Hesna

The Ark beleefde vorig jaar haar maiden trip, die een zee aan positieve publiciteit opleverde. Het grootste cruisefestival ter wereld telt daarom dit jaar twee afvaarten, beide vanuit Barcelona.

Kaartverkoop

The Ark kent dit jaar twee vertrekdata: op 30 augustus en op 3 september 2018. De route is dezelfde als vorig jaar: opstapplaats Barcelona via Marseille naar Ibiza en terug. Tickets zijn te koop vanaf € 149,- per persoon voor het kortste arrangement van 2 dagen/1 nacht. Voor 4 dagen/3 nachten betaal je vanaf €549,- per persoon en voor het basisarrangement 5 dagen/4 nachten vanaf € 649,- per persoon. Check de website van The Ark voor meer informatie en tickets.

De prijzen variëren afhankelijk van het aantal personen en het type kajuit en zijn steeds:

Inclusief alle maaltijden en water/koffie/thee aan boord, alle dj-sets en alle faciliteiten en extra animaties van het schip. Exclusief vlucht van en naar de haven van vertrek, persoonlijke uitgaven aan boord van het schip,
excursies en de persoonlijke uitgaven tijdens de tussenstops.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram