AMSterdam Hotspots Sleep Slider

Het HOXTON hotel | Dé must-sleep in Amsterdam

hoxton 3
Wij waren één van de gelukkigen om in het Hoxton hotel te slapen in hartje Amsterdam. Gelegen aan de herengracht is dit plaatje van een hotel een absolute must-sleep als je Amsterdam gaat bezoeken of het thuis gewoon even moe bent.

Het Hoxton hotel heeft al twee vestigingen in het bruisende Londen en momenteel bezig met de bouw van hotels in New York en Parijs. Maar wij zijn benieuwd of het nog beter kan dan Hoxton Amsterdam, want nondepie wat hebben wij hier genoten.

hoxton 1

Het Hoxton biedt verschillende kamers aan, allen stuk voor stuk mooi en comfortabel. Wij verbleven in de luxe ‘roomy’ kamer met uitzicht op de herengracht. Neem je partner hier mee naartoe en beter kan het eigenlijk niet. Een badkamer waar je U tegen zegt, een kingsize bed waar je nooit meer uit wil kruipen en een uitzicht op de Amsterdamse grachten. Dit wil je gewoon.

Wat maakt het Hoxton hotel nou zo top? Alles waar je je normaal aan ergert in een hotel heeft het Hoxton niet, andersom juist! Betalen voor drinken uit de minibar? Dacht het niet! Dit is helemaal gratis. Betalen voor WIFI? Nope. Ook dit is een gratis service die Hoxton aanbiedt. En nu horen we je al denken “maar dan moet ik zeker verplicht op facebook liken of gegevens invullen?”, nee dus! Super toegankelijk en klantvriendelijk.

Ook biedt Hoxton een mega relaxte ontbijtservice aan. Vul s’avonds op de ‘breakfast bag’ in of je graag ontbijt wil en de volgende ochtend hangt jouw ontbijtje aan de buitenkant van de deur en ontbijt met je lief op dat heerlijke bed!

En trouwens, de check-out is om 12.00 uur én verlengbaar voor maar tien Euro per uur. Dus dat ontbijt op bed kan nog een fijn staartje krijgen!

Tip: Neem een lekker happie in het bijhorend restaurant Lotti’s; een kaart met voor ieder wat wils en heerlijke wijnen. Vooral de sfeer is hélemaal top.

hoxton 2

hoxton 4
hoxton 6

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram