Eat What to do Amsterdam

Het nieuwe concept van BAUT: Kunst is Fissa

Bron: BAUT

Nieuw concept van BAUT bevredigt alle zintuigen In samenwerking met kunstenares Elysanne Schuurman viert Restaurant BAUT op 21 juni de eerste editie van KUNST IS FISSA. Gedurende een avondvullend programma vol voedsel, drank, dans en kunst wordt het vrouwelijk lichaam met al haar sensualiteit gevierd.

Artikel gaat hieronder verder

KUNST IS FISSA is een samenwerkingsproject tussen BAUT en diverse kunstdisciplines. Het Amsterdamse pop-up restaurant BAUT staat bekend om haar excentrieke interieur gevuld met absurdistische eyecatchers. Het past in het dna van dit ‘moving circus’ van Michiel van der Eerde, momenteel in haar zesde pop-up locatie; de historische Magdalena Kapel aan de Spaarndammerstraat, om ook kunst te verbinden met een culinaire ervaring. KUNST IS FISSA is daar het resultaat van. Op 21 juni wordt de kick-off verzorgd door Illustrator, kledingontwerpster Elysanne Schuurman.

Het werk van Elysanne Schuurman laat zich omschrijven als een permanent onderzoek naar het vrouwelijke lichaam, met een focus op de kracht en de sensualiteit van de vrouw, het lichaam en de digitale wereld van nudes. Haar werken zullen tijdens de eerste editie van KUNST IS FISSA geëxposeerd worden. Een aantal nieuwe werken zijn speciaal voor deze avond gemaakt. De culinaire invulling van BAUT sluit naadloos aan op de expositie, in de vorm van een drie-, of viergangen chef’s menu met sexy, vrouwelijke en kleurrijke gerechten. DJ Emma Walch verzorgd de muzikale invulling. Laat je leiden door diverse prikkels die je deze avond te gemoed zullen komen, want KUNST IS FISSA!

Datum: 21 juni 2019
Tijd: 18:00 uur – 23:55 uur
Prijs menu: 3 gangen 32,50 euro 4 gangen 39,50 euro
Expositie: Gratis te bezoeken
Reservering voor diner via: www.restaurantbaut.amsterdam
Locatie:

No Comments

    Leave a Reply