amsterdam AMSterdam AMSTERDAM Do Eat Hotspots Sleep

Het Oosterpark is een nieuwe hotspot bar én hotel rijker

GEN_Amst_271_RGB
Je leest veel bij ons over de leukste plekjes in Amsterdam die toevalligerwijs vaak in West, of ergens in het Centrum zitten. Omdat wij niet beticht willen worden van een beperkte visie hebben wij heel eventjes onze zonnebril afgedaan en gekeken naar andere delen in de stad of daar toevallig nog toffe plekken zijn opengegaan. Wat blijkt? Amsterdam-Oost is waanzinnig tof (dat wisten we stiekem al wel hoor maar het is zo’n end fietsen vanuit West), én het Oosterpark is helemaal vernieuwd.

GEN_Amst_10b_RGB

GEN_Amst_15_RGB

Als jij dol bent op het Vondelpark – of stadsparken in het algemeen – dan ga jij het Oosterpark te gek vinden. Je vindt hier nul toeristen (alleen wat verdwaalde OLVG-patiënten) omdat zij Oost nog niet echt ontdekt hebben, de ultieme getaway van de stad dus en laat er nou net aan dit park een tof designhostel geopend zijn.

GEN_Amst_41_RGB

Voor wie gelijk denkt bleh een hostel ik wil niet met dertig stinkende Fransen (sorry) op een zaaltje liggen, geen zorgen want dit is een designhostel en ziet eruit alsof de koninklijke familie van Monaco er ook zou kunnen slapen. Poepie sjiek dus. Het designhostel is gevestigd in het monumentale Universiteitsgebouw gelegen aan het populaire Oosterpark. Generator staat bekend om haar comfortabele, hippe en betaalbare (hostel)kamers waarbij design de leidraad is. Met de bars en het restaurant in Generator, genaamd Nescio, is Amsterdam een nieuwe hotspot rijker voor zowel de toerist als de Amsterdammer. We zijn al in een aantal hotelbars geweest maar deze is toch wel erg mooi, zo in die oude collegezaal waar je je direct thuis voelt.

GEN_Amst_30_06 copy

GEN_Amst_36_RGB

Generator Amsterdam is gelegen aan Mauritskade 57, 1092 AD, Amsterdam.

Openingstijden Nescio:
Zo-do: 09:00u tot 03:00u
Vrij-za: 09:00u tot 04:00u

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram