amsterdam Eat Slider

Het perfecte (bottomless brunch) plaatje in de Jordaan: Café Ons Huis

Bron: Colourful Rebel

Op zoek naar een plek waar alles klopt? Van het interieur tot de sfeer en het eten. Bij Café Ons Huis in hartje Jordaan kan je het volledige lijstje afvinken. Want hier wordt met alles rekening gehouden. Je kan het een beetje zien als de huiskamer van de Jordaan, waar je je meteen thuis voelt. Je kan er gezellig een drankje doen, maar ook heerlijk uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren. Wij gingen voor de ‘Bottomless Brunch’, wat jullie hoogstwaarschijnlijk niets meer verbaast.

Artikel gaat hieronder verder

ONS prachtige interieur

Wat ons vooral opviel is het oog voor detail in het interieur. Het interieur is klassevol, elegant, maar ook een tikkeltje bohemian en speciaal. Van een eenhoorn die midden in de ruimte staat, tot lampen in de vorm van een banaan, tot de neon signs en de tapijten aan de muren. Het zijn de kleine details die het helemaal afmaken, de perfecte combinatie tussen een jonge vibe in een karaktervol pand.

Bron: Colourful Rebel

Bron: Colourful Rebel

ONS geweldige service

Niet alleen wordt je warm ontvangen, je wordt ook vriendelijk bediend van begin tot eind. Net zoals het hoort. Een grapje hier en daar en een leuke sfeer. Elke derde zondag van de maand houden ze een brunch met live muziek, en hadden wij even geluk dat we deze mochten meepikken. Singer/Songwriter Sabien Bouw zorgde deze keer voor de muziek, en kan iemand deze meid even een platencontract aansmeren? Dit maakt ook dat dit de perfecte plaats is voor een eerste date, als er dan ongemakkelijke stiltes vallen heb je nog steeds die fantastische muziek op de achtergrond. Met het aanbod onbeperkt bubbels van de bottomless brunch is dit een verzekerd succes .

Bron: Colourful Rebel

ONS overheerlijke eten

“Puur, eerlijk en kwaliteit. Wij bereiden hoogwaardige gerechten met de focus op de Hollandse keuken’’  – Chef kok, Raymond Kaper

Bij de Bottomless Brunch kies je voor een 2- of 3-gangen menu waar je voor 20 euro per persoon extra er onbeperkt heerlijke bubbels bij drinkt. Je kiest zo uit voor-, hoofd- en nagerecht. Een heerlijke toast avocado met een gepocheerd eitje en hollandaise saus, een steak tartare, garnaalkroket en zelfs kaasfondue. Maar ook op andere dagen ziet de a-la-carte er overheerlijk uit. Dit omdat ze gefocust zijn op duurzaam koken met lokale seizoensgebonden producten waarbij biologische wijnen worden geserveerd. Zo vertelt het gerecht waar en in welk seizoen we ons nu bevinden. Ook hun no waste policy maakt het extra duurzaam. En we kunnen je verzekeren, alles is tot in de puntjes afgewerkt en smaakt heerlijk. Je proeft dat ze met verse producten werken en ieder bordje perfect afwerken. Het is dus een van die plaatsen waar je eigenlijk gewoon 1 keer per week wilt gaan eten vanaf nu. Een echte aanrader!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

BOTTOMLESS BRUNCH | Wij zijn er klaar voor, zien we je straks bij ONS HUIS? 🥂

Een bericht gedeeld door ONS HUIS (@cafeonshuis) op

ONS bottomless brunch

Geniet iedere zondag van een uitgebreide brunch met bubbels. Met elke derde zondag van de maand een speciale editie met live muziek vanaf 13:00! Maak keuze uit een 2- of 3-gangen brunch met heerlijke gerechten van ONS chef en onbeperkt bubbels.

2-gangen brunch €20,-
3-gangen brunch €25,-
Onbeperkt bubbels €20,-

Meer informatie: Website | Facebook | Instagram

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram