Entertainment

Hete barman uit First Dates schittert in een heerlijk eigen spin-off

De onverwachte hit van dit televisieseizoen is toch wel het intens ongemakkelijke First Dates. Of nou ja ‘onverwacht’, iedereen zag natuurlijk wel aankomen dat dit een dikke hit zou worden, want ongemakkelijke televisie, is goede televisie. Maar de show kreeg ook al snel een onverwachte andere ster: de knappe 33-jarige barman (met de naam Victor Abeln). Na de eerste aflevering kreeg hij volgens Het Parool ‘ruim 5000 berichtjes’ via Twitter en dat hield niet op. BNNVara zag direct kansen en liet Victor dit filmpje opnemen:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Inmiddels heeft Victor drie dames geselecteerd uit letterlijk duizenden inzendingen en is er een eerste ontmoeting opgenomen via de online NPO-liveshow Club Hub:

Victor moet de moeilijke keuze maken om met één van deze drie op date te gaan, dat ook zal worden uitgezonden op het YouTubekanaal van de online NPO-liveshow Club Hub (hier dus). Wij dachten dat we Victor niet nóg leuker konden vinden, maar dat is wel gebeurd na het lezen van het leuke interview, dat Het Parool met hem heeft gehouden. Een nuchtere knapperd, met behoorlijk wat intellect in zijn koppie!

Volgende aflevering First Dates: 17/10, 20.30 uur, NPO 3.

    Instagram