Eat Slider Where to sleep Amsterdam

Hier is de Fancy FEBO Frikandel verkrijgbaar

FEBO x Taiko

Foto: FEBO

Wij vinden het heerlijk, zo nu en dan even zo een dikke, vette hap uit de muur trekken. Vergeet die goede voornemens van 2019. Een beetje genieten moet ook kunnen. Onze voorkeur gaat vaak naar een de overheerlijke grilburger (eerlijk: de beste saus, ever!) of een frikandel speciaal. Maar zo een simpele frikandel is voor één nacht verleden tijd.

Artikel gaat hieronder verder

In de nacht van 19 op 20 januari is de zevende editie van Hotelnacht, waarbij tientallen hotels in Amsterdam ’s nachts hun deuren openen en voor de Hotelnacht-bezoekers een unieke ervaring neerzetten. En dit jaar werkt restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel samen met FEBO. Tijdens deze nacht zijn de gasten welkom bij de Tunes Bar waar restaurant Taiko haar kunsten met hen zal delen tussen  22:00 en 00:00 door een echte snackmuur met de volgende lekkernijen:

• Een limited-edition Taiko x FEBO langoustine frikandel met groene curry, truffel, saffraan en chopped Ketel1 cubes. De speciale langoustine frikandel zal ook gedurende het weekend van 11 tot en met 13 januari beschikbaar zijn bij FEBO op het Stadionplein.
Wagyu burger met radicchio en echte FEBO-grillburgersaus op een vers sesambroodje.

Ook serveert Ketel1 een speciale mini Ketel1 milkshake als welkomstdrankje.

Jij weet nu dus wat je die nacht te doen staat, want deze culinaire samenwerking wil je niet missen!

No Comments

    Leave a Reply