Do What to do Amsterdam What to do Nederland

Hier moeten jij en je collega’s zijn voor de vrijmibo!

Het is vandaag (helaas) pas maandag, maar dat betekent niet dat we nog niet uit mogen kijken naar het weekend! De vrijmibo is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedere vrijdag rond een uurtje of 17:00 is het tijd om de werkweek achter je te laten, want dan staat het weekend voor de deur. En hoe luid je dit nou beter in, dan met een drankje in je ene hand en een hapje in de andere? Precies! Speciaal voor jou hebben we een lijstje opgesteld met de leukste plekken voor een geslaagde vrijmibo.Afbeeldingsresultaat voor vessel kitchen & bar amsterdam

Escape the hustle and bustle | Vessel Kitchen & Bar Amsterdam

Heb je een abnormaal drukke week gehad en verdien je wel een lekker drankje? Trommel al je collega’s op en ga richting de Houthaven, want bij Vessel Kitchen & Bar luiden ze het weekend in met Rush Hour. Met een magisch uitzicht over het IJ en een cocktail in de hand is de toon voor een gezellige avond gezet. Vier het halen van die ene belangrijke deadline of trakteer jezelf eens op een glas champagne – gewoon omdat het vrijdag is. Over een paar maanden opent Vessel Kitchen & Bar een heerlijk groot terras aan het IJ. Et voila, de perfecte lazy hang-out is voorhanden. Op naar zonnige vrijmibo’s!

Afbeeldingsresultaat voor neni amsterdam

When life gives you lemons… | NENI Amsterdam
When life gives you lemons, make lemonade. En daar weten ze bij NENI in de voormalige Citroëngarage wel raad mee. Of bij The Lemonman Bar om nog even preciezer te zijn. Neem plaats aan de bar en bestel met je collega’s wat shots of een van de verfrissende cocktails. Ga voor een signature cocktail zoals de Yellow Submarine, een classic zoals de Lemondrop of een mysterieuze Mr. André. In al deze cocktails is de hoofdrol weggelegd voor de citroen. Wil je eerst nog even een bodempje leggen? De drankjes zijn perfect te combineren met het uitgebreide (snack)menu. Welke combinatie wordt jouw guilty – vrijmibo – pleasure?

Afbeeldingsresultaat voor deus ex machina amsterdam

Fri-nally­ | Deus Ex Machina Amsterdam

Bij Deus Ex Machina vind je een smeltkroes van creatives en dat maakt het de perfecte setting voor een casual vrijmibo. Het oude grachtenpand aan de Herengracht is omgedoopt tot een echte Deus-tempel: The Wat of Why. Een relaxte plek om de week nog eens ontspannen te analyseren of juist om die ene overwinning te vieren. Dus laat drankjes maar doorkomen! Bij Deus kun je terecht voor een signatuurcocktail, maar ook voor een selectie van speciale bieren, zoals een zelfgemaakte Deus Benzin 5.2 Pilsner. Heb je lekkere trek? Er staan genoeg bites en complete maaltijden op het menu. Deus Ex Machina Amsterdam organiseert ook regelmatig happy hours – ‘2 for 1’ – op vrijdag waar het weekend wordt ingeluid met DJ sets van lokale dj-legendes. Feestje gegarandeerd! Houd hun Facebook-eventpagina in de gaten voor meer informatie.

Afbeeldingsresultaat voor kanarie club amsterdam

Business birds | Kanarie Club Amsterdam
Deze is voor alle ZZP’ers en professionals on the move! Want Kanarie Club in de Foodhallen is multifunctioneel: van inspirerende werkplek tot restaurant en gezellige bar. En dus ook de perfecte locatie voor een vrijmibo met likeminded professionals uit jouw netwerk. Na een lange werkweek vol met brainstormsessies en belangrijke deadlines, kun je eindelijk ontspannen en genieten van welverdiende cocktails, verfrissende biertjes en G&Ts. Probeer bijvoorbeeld eens de Huismus, een gin-cocktail met limoncello en spiced orange ginger ale. Zin in een dansje? Trek je collega’s mee de vloer op, want de DJ zorgt elke keer weer voor het juiste sfeertje. Bij Kanarie Club kent gezelligheid geen tijd!Afbeeldingsresultaat voor foodhallen den haag

Lokaal biertjûh achter de duinen | Foodhallen Den Haag

Ben jij werkzaam in Den Haag? Ja dan kun je de bovenstaande locaties natuurlijk te gek vinden, maar dan duurt het een tijdje tot je een drankje in je hand hebt. Maar geen paniek, want onze hofstad heeft Foodhallen Den Haag. Hier vind je al het lekkers van Den Haag verzameld onder één dak. En dus ook de beste drankjes voor jouw vrijmibo. Zowel aan de centrale bar als aan de gin&tonic-bar schenken de bartenders een heleboel mooie drankjes van eigen of internationale bodem. Lokale biertjes, internationale wijnen, cocktails en uiteraard G&T’s. Dat drinken hongerig maakt is algemeen bekend, maar zover laten ze het in de Foodhallen niet komen. Met maar liefst 12 stands is er voor ieder wat wils, en oh oh, wat smaakt dat goed!

No Comments

    Leave a Reply