Fashion Slider

H&M kiest voor eerste wereldwijde lingerie-samenwerking voor Nederlandse Love Stories

Love Stories x H&M

Foto’s: Vivian Hoorn voor Love Stories x H&M

Hoe zorg je voor een knaller van een campagne en een collectie die binnen een uur is uitverkocht op de website? Juist, kleedt Lizzy van der Ligt, Yara Michels, Nicole Huisman, Stephanie Broek en Amaka Hamelijnck in Love Stories x H&M en laat fotograaf en artdirector Vivan Hoorn het vastleggen. Succes gegarandeerd en dat is ook maar weer gebleken!

Artikel gaat hieronder verder

‘’Love Stories én H&M zijn voor mij allebei merken die hoog op mijn lijstje stonden om voor te werken. Toen ik werd gevraagd om de Nederlandse campagne te schieten, voelde ik mij zo vereerd. De collectie vind ik echt fantastisch, het roze pyjamapak is mijn favoriet’’, zegt Vivian Hoorn.

Love Stories x H&M

Voor de eerste wereldwijde lingerie-samenwerking ooit heeft H&M gekozen voor het Amsterdamse merk Love Stories. De laatste en enige keer dat dit Zweedse modeketen samenwerkte met een Nederlands merk was in 2006 met Viktor & Rolf.

Dankzij Marloes Hoedeman, de oprichtster van Love Stories is sinds 2013 dit fenomeen bijna niet meer weg te denken bij iedere vrouw: de bralette. Een niet-voorgevormde bh zonder beugels. Wij durven te wedden dat iedereen er minstens één in de kast heeft liggen. Het is sexy, maar ook stijlvol. Je ziet ze onder laag uitgesneden shirtjes, doorschijnende shirtjes, maar ze worden ook als top gedragen op festivals of een wilde nacht uit.

Hoedeman ontwerpt deze beauties in leuke sterren-, tijger- of bloemenprints en staat hier nu ook om bekend. Naast de bekende bralette heeft zij ook pyjamasets, kimono’s, slips, toilettassen, slaapmasker en sokken ontworpen voor deze collectie en de prijzen variëren van €7,99 tot €49,99.

Love Stories x H&M
Love Stories x H&M
Love Stories x H&M
Love Stories x H&M
Love Stories x H&M
Love Stories x H&M
Love Stories x H&M
Love Stories x H&M

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram