Design Food & Health Home Interior Slider

Home interior inspiratie | Een ode aan de perfect samengestelde thuisbar

(Foto’s: Pinterest / The Art of The Bar Cart)

Het is een heel fenomeen: de ‘bar cart’. Je kunt wel gedachteloos wat drankflessen in je woonkamer op een oude kar mieteren maar dat maakt het nog geen stijlvol object. Wanneer je wel een beetje tijd en energie stopt in het mooi aankleden van zo’n car met zorgvuldig geselecteerde dranken en kristallen glazen, dan kan het echt de eye-catcher van je woonkamer worden. Dat het een echte ‘kunst’ is, blijkt wel uit het net uitgegeven boek van design director en party-planning expert Vanessa Dina.

Venessa heeft samen met de New Yorkse ‘food en lifestyle’ creatieveling Antonis Achilleos een boek samengesteld over de kunst van de bar cart. Een heel boek vol met tips over hoe ook wij stervelingen zo’n pronkstuk kunnen maken. Hierbij vergeten ze gelukkig niet het allerbelangrijkste: het doel is uiteindelijk dat er flink gebruik van gemaakt gaat worden (lees: drinken!).

Omdat je waarschijnlijk wel wil weten hoe je nu precies zo’n cart moet stijlen (en je het boek nog niet in huis hebt), zijn wij het internet op gegaan voor een berg inspiratie. Het boek van Vanessa Dina koop je voor nog geen 15 euro hier bij Amazon.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

    Instagram