Entertainment Series Slider

Hoofdrolspeler Bodyguard is al bezig met een tweede seizoen

Bodyguard

(Foto: BBC/Netflix)

Soms heb je een kwartje dat pas héél erg laat valt. Het meest late kwartje van 2018 dat bij ons gevallen is, moet toch wel bij het kijken van Netflix’ Bodyguard zijn geweest. Wij hebben de serie van begin tot eind gebinged als een malle (wow, wat is het goed) en hadden de hele tijd het gekke gevoel dat we Budd eens eerder hadden gezien. Lui als we waren zochten we dit uiteraard pas na het zien van de serie op en wat blijkt? Budd is Game of Thrones Robb Stark! Gelukkig loopt het in Bodyguard wat beter af met het personage van acteur Richard Madden. Zo goed zelfs, dat de schrijver van Bodyguard bezig is met een tweede deel.

Bodyguard? Bodyguard!

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Hoewel dit nooit de bedoeling is geweest van Bodyguard, smaakt het enorme internationale succes naar meer. De Schotse acteur vertelt aan de Daily Mail dat hij in gesprek is met de schrijver van de serie (Jed Mercurio) over een vervolg:

“‘I’m having a conversation with him in about ten days or something, when I’m back in the country, and we are just going to chat through some ideas. We never intended to make another one and I don’t know, I’m excited to see what he’s got, especially because David [Budd] had quite a busy couple of months. So what do we do with him next?” (Bron: The Daily Mail)

Yes even wat minder drama voor David lijkt ons goed, maar hij zal wel weer een belangrijk iemand moeten beschermen (en mee het bed induiken). Van een releasedatum is uiteraard nog helemaal geen sprake, maar in de tussentijd kunnen we nog wel genieten van alle hilarische comments op de serie:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram