Sleep Slider Travel What to do Wereld

Hotels van de week | Voor nog geen 100 euro heb jij een prachthotel

Hotel Bienvenue

Foto: hotelbienvenue.fr

Het is januari en voordat het echt lekker weer is in Nederland, kunnen we wel weer een halfjaartje wachten. Of de zomer begint hier extra vroeg (die drie dagen dat het 28 graden is in mei) of we moeten toch echt even de zon opzoeken in het buitenland. En dat tweede klinkt zo slecht nog niet.

Artikel gaat hieronder verder

Nu is op vakantie gaan al een hele uitgave op zichzelf. Vlucht boeken, hotel zoeken en dan nog daar zien te overleven. De euro’s vliegen zo van je bankrekening. Dus houd je het liever op sommige vlakken wat goedkoper. En waarom zou je honderden euro’s uitgeven aan een hotel, als je toch alleen maar van plan bent er alleen te slapen? Wij ontdekten deze hotels, waar je voor onder de €100 kunt overnachten. Winning!

Villa Seminyak, Bali

Go big or go home, zo beginnen we dit lijstje meteen. Waarom een kamer huren als je meteen voor een hele villa kunt gaan? Zo kun je de duurste villa met nog vijf anderen delen en ben je iets meer dan €50 kwijt per nacht.

Foto’s: villaseminyak.com

Villa Seminyak Villa Seminyak Villa Seminyak Villa Seminyak

Hotel Bienvenue, Parijs

De stad van de liefde. Een van onze favoriete steden in Europa. Deze stad heeft ons hart veroverd. En dan zijn we nog niet eens begonnen over al die prachtige boetiek hotels die door de stad zijn te vinden. Helemaal in stijl afgemaakt. Als je hier blijft, wil je je hotel niet eens meer verlaten.

Hotel Bienvenue

Foto’s: hotelbienvenue.fr

Hotel Bienvenue Hotel Bienvenue Hotel Bienvenue

Paradise Road Hotels, Sri Lanka

Het sparen voor een ticket duurt misschien nog even, maar als je nu alvast vooruit boekt voor een kamer einde zomer, heb je met z’n tweetjes een heerlijke kamer voor maar weinig. En dan heb je ook een leuke reis om naar uit te kijken.

Paradise Road Sri Lanka

Foto’s: paradiseroadhotels.com

Paradise Road Sri Lanka Paradise Road Sri Lanka Paradise Road Sri Lanka

Max Brown, Berlijn

Zin in een andere stedentrip, maar vind je Parijs misschien iets te zoetsappig? Wat dacht je van Berlijn? Max Brown heeft nog een paar andere locaties door Europa (waaronder twee in Amsterdam!), maar die in Berlijn zijn het goedkoopst. Een extra reden om naar Berlijn te gaan. Aan de grootste kamer ben je namelijk nog geen €60 kwijt.

Max Brown Berlijn

Foto’s: maxbrownhotels.com

Max Brown Berlijn Max Brown Berlijn Max Brown Berlijn

Escarabajo Rojo, Tulum

We verplaatsen ons naar Centraal-Amerika. Daar bevindt zich een van onze favoriete vakantielanden: Mexico. En dan hebben wij één plekje waar wij echt verliefd op zijn geworden. Dat is Tulum. Als je het paradijs nog nooit hebt gezien, dan weet je die hier te vinden. En om het gevoel helemaal af te maken, moet jij het Escarabajo Rojo huren.

Escarabajo Rojo

Foto’s: booking.com

Escarabajo Rojo Escarabajo Rojo Escarabajo Rojo

 

No Comments

    Leave a Reply